به گزارش ایرنا، آیت الله سید احمد علم الهدی روز جمعه در خطبه های نماز عید قربان در حرم مطهر رضوی افزود: لقاء الله در عید قربان و در اعمال حضرت ابراهیم خلیل الله و فرزندش اسماعیل تجلی داشت.
وی اظهار کرد: عامل نخست برای لقاء الله توسط حضرت ابراهیم، دشمن ستیزی و شیطان ستیزی آن حضرت بود زیرا کسی که با دشمن خدا نجنگد و در برابر دشمن تسلیم شود، به لقاء الله نائل نمی شود.
وی گفت: دومین عامل برای لقاء الله توسط حضرت ابراهیم، تسلیم بودن وی در برابر اراده و فرمان خداوند بود.
آیت الله علم الهدی افزود: قربانی کردن، نمادی برای تسلیم است، یعنی همانگونه که گوسفند را برای رضای خدا ذبح می کنیم باید هواهای نفسانی و امیال شیطانی خود را نیز ذبح کرده و از خود دور کنیم.
وی اظهار کرد: انقلاب اسلامی جامعه ما را به یک جامعه قربان یا تسلیم خداوند تبدیل کرد.
وی گفت: ایران قبل از انقلاب مظهر تسلیم در برابر دشمن، فسق و فجور بود اما امروز به برکت انقلاب اسلامی به مظهر بندگی خداوند، مبارزه با ظلم و تسلیم در برابر پروردگار مبدل شده است.
آیت الله علم الهدی با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع طلاب حوزه های علمیه افزود: معظم له فرمودند که اگر دشمنان اسلام از حرکات ما خشمگین نشوند باید در مفید بودن خود تردید کنیم لذا عامل اول لقاء الله ستیز با دشمن خداست.
وی اظهار کرد: عده ای که فکر می کنند باید به گونه ای زندگی کنیم که دشمنان از ما راضی باشند، دارای فکر غیرانقلابی هستند، یا انقلاب را نمی فهمند یا انقلاب را قبول ندارند.
وی گفت: نکته دوم در فرمایشات رهبر معظم انقلاب این بود که اگر هنجارهای انقلاب اسلامی تداوم نداشته باشد، انقلاب ادامه نمی یابد و هنجارهای انقلاب نیز ساده زیستی، قناعت، دست به زانو گرفتن و با قدرت خود زندگی کردن و قطع ارتباط با دشمن است.
امام جمعه مشهد افزود: آنچه امروز ما را به دشمن وابسته می کند و باعث می شود از هنجارهای انقلاب دست برداریم، توسعه مادی زندگی است.
وی اظهار کرد: امروز توسعه تجمل و رفاه به عنوان یک مسابقه بین مردم و یک برند بین خانواده ها مطرح است که این گرایش به معنای شکستن هنجارهای انقلابی است و با ادامه آن انقلاب ادامه نمی یابد.
وی گفت: تجمل پرستی و به دنبال لذایذ بودن باعث می شود در زندگی قناعت نداشته باشیم و اگر روح قناعت در ما از بین برود، به دشمن وابسته می شویم.
امام جمعه مشهد افزود: در روزهای ابتدای انقلاب، امر به معروف و نهی از منکر یک جریان عادی در زندگی مردم بود اما امروز نهی از منکر به یک ضد ارزش تبدیل شده و فردی که مبادرت به نهی از منکر کند یک عنصر غیر عادی به شمار می رود.
7489 / 6053 خبرنگار: میترا عبداللهی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.