محمد حسن زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این گروهها، در راستای اجرای مصوبه شورای فرهنگ عمومی صورت گرفت؛ این گروهها که پیش از این به صورت پراکنده فعالیت می کردند، شناسنامه دار شده و از آنها تعهد گرفته شد تنها در چهارچوب سیاست های مدون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اجرای برنامه بپردازند.
وی با بیان اینکه گروههای مزبور در سه دسته ممتاز و بزرگ، متوسط و کوچک طبقه بندی شده اند، افزود: با هدف رونق بخشی به کار و فعالیت این گروهها، از این پس ورود و اجرای برنامه گروههای موسیقی غیربومی در این شهرستان، بدون کسب مجوز از نهادهای مربوطه، ممنوع خواهد بود.
حسن زاده مجوزهای صادر شده برای گروههای شناسایی شده را 2 ماهه دانست و گفت: تمدید پروانه فعالیت این گروه ها، منوط به رعایت مقررات این حوزه و کسب تاییدیه از پلیس اماکن شهرستان خواهد بود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربت حیدریه، وضعیت گروه های موسیقی این شهرستان را از نظر امکانات و تجهیزات ضعیف خواند و گفت: با وجود این، هنرمندان این خطه، توان جلب رضایت سلائق مخاطبان در زمینه موسیقی های سنتی، آیینی و یا پاپ را دارند.
هم اکنون 12 انجمن فرهنگی هنری، هشت موسسه فرهنگی قرآنی، چهار موسسه فرهنگی هنری که کارهای اجرایی انجام می دهند و هشت آموزشگاه آزاد هنری در شهرستان تربت حیدریه فعالیت دارند.
مرکز شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
خبرنگار: علیرضا حسینی مقدم ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
6121/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.