علیرضا قربان زاده روز پنجشنبه به خبرنگاران افزود: این طرح از ابتدای شهریور ماه امسال در شهرستان آغاز شد که تاکنون یک هزار و 419 کودک مورد غربالگری بینایی قرار گرفتند، از این تعداد 61 کودک مشکوک به بیماری شناسایی و به بینایی سنج معرفی شدند.
وی هدف از اجرای این طرح را تلاش برای حفظ سلامت بینایی کودکان ذکر کرد و گفت: بعضا چشمان برخی کودکان در ظاهر سالم به نظر می رسد اما از سلامتی و دید کافی برخوردار نیست که اختلال بینایی این کودکان تنها با معاینه چشم مشخص می شود.
وی بیان کرد: در اجرای این طرح کودکان دارای تنبلی چشم شناسایی می شود، هر چه درمان تنبلی چشم بیشتر به عقب بیافتد، احتمال بدست آوردن بینایی کامل در سنین بعد از کودکی کمتر می شود.
قربان زاده از والدین بخصوص در نقاط روستایی خواست به منظور سنجش بینایی کودکان خود در رده های سنی 3 تا 6سال به پایگاه های بینایی سنجی شهرستان مراجعه کنند.
زمان طلایی در تشخیص تنبلی چشم بین سه تا 6سالگی و بهترین زمان درمان زیر پنج سال است و با تشخیص به موقع قابل درمان است.
در سه سال اول زندگی، هر عاملی که باعث اشکال دید در یک یا هر دو چشم کودک شود، رشد و تکامل دستگاه بینایی را متوقف می سازد و در نتیجه باعث کاهش میزان بینایی می شود.
شهرستان درمیان با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق به طول70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
*7556*6054*خبرنگار- حکیمه مصطفایی*انتشار- مریم پنجابی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.