علی زندی روز چهارشنبه در کارگاه آموزش و توانمند سازی سازمان های مردم نهاد در شهرستان درمیان افزود: پارسال برای درمان کودکان معتاد 2میلیارد و 800 میلیون ریال بودجه اختصاص یافت و این مبلغ برای درمان این گروه از جامعه هزینه شد.
وی هزینه درمان هر کودک معتاد را 50 میلیون ریال ذکر کرد و گفت: این هزینه به صورت رایگان از طرف شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر پرداخت می شود.
زندی ادامه داد: کودکانی که باید دوران شیرین کودکی خود را سپری کنند به دلیل عدم رعایت مسائل اخلاقی، انسانی و اسلامی از سوی والدین قربانی می شوند.
وی با تاکید براینکه باید مهارت نه گفتن از دوران کودکی به کودکان آموزش داده شود، بیان کرد: آنها باید بتوانند در شرایط مختلف نه بگویند، بله گفتن های بیجا فرد را گرفتار آسیب های اجتماعی جبران ناپذیر می کند.
به گفته دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی، نداشتن مهارت
«نه گفتن» در میان افراد جامعه به ویژه قشر نوجوان و جوان سبب گرایش آنان به انواع معضلات اجتماعی به ویژه اعتیاد خواهد شد.
وی با تاکید براینکه خانواده ها رفت و آمد فرزندان و ارتباط آنان با دوستانشان را بیشتر کنترل کنند، تصریح کرد : مراقب باشیم کسی آنها را هدف قرار ندهند.
این مسئول با بیان اینکه امسال چهارمین سال است که بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر مطرح می شود، گفت: مبارزه با مواد مخدر از عهده یک دستگاه خارج است و باید برای موفقیت در این عرصه از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و دستگاه های اجرایی استفاده شود.
زندی بیان کرد: اگر زنان معتاد به مرکز ترک اعتیاد استان معرفی شوند هزینه درمان آنان به صورت رایگان پرداخت می شود.
وی افزود: در خراسان جنوبی در عرصه مبارزه با مواد مخدر 97 شهید تقدیم نظام شده اند.
وی یادآور شد: بیش از 23درصد خشونت ها و 55 درصد طلاق ها نشات گرفته از مواد مخدر است، در چند سال گذشته با مردمی کردن مبارزه با مواد مخدر اقدامات خوبی انجام شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان امروز در شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان درمیان گفت: بررسی ها در خصوص میزان شیوع اعتیاد و مصرف مواد مخدر در استان به زودی تکمیل خواهد شد، امید است آمار این پدیده کاهش یابد.
به گفته وی براساس بررسی سال های قبل، 19هزار معتاد در استان شناسایی شدند که از این تعداد 16هزار مرد و بقیه زن هستند.
وی بیان کرد: مبادی ورود مواد مخدر در استان ناامن است، حلقه های امنیتی برای مبارزه با مواد مخدر از نقطه صفر مرزی تا داخل زندانها ادامه دارد و سال 95، در مجموع دستگاه های مقابله ای استان بیش از 32تن مواد مخدر کشف کردند و کشف مواد مخدر نسبت به سال 1394، 28 درصد افزایش دارد.
وی افزود: خراسان جنوبی از نظر جغرافیایی در همسایگی با افغانستان و سیستان و بلوچستان قرار دارد که این موقعیت استان را به کریدور حمل مواد مخدر تبدیل کرده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته اقدامات خوبی برای درمان زنان، کودکان و افراد بی بضاعت استان انجام شد، افزود: پارسال 486 نفر از افراد بی بضاعت استان رایگان درمان شدند.
وی با بیان اینکه به اذعان برخی از کارشناسان علل گرایش به اعتیاد نبود اشتغال است اما بر اساس آمارها در برخی استان 55ها درصد افراد شاغل معتاد هستند، گفت: فرزندی که در خانواده ای بر اساس تعالیم اسلامی رشد کند در بدترین شرایط میزان آلودگی آن به موادمخدر بسیار پایین است.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی www.irna.ir/skhorasan
کانال اطلاع رسانی : http://telegram.me/birjand
*7556 **2047*خبرنگار- حکیمه مصطفایی*انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.