گزارش جی پلاس؛

مصرف برنج سفید چه آسیب هایی به بدن می زند؟

" رکسانا شوگل" دکتر کلینیک کلیولند در این باره می گوید که برنج سفید را باید " کربوهیدرات ساده" نامید زیرا از هر گونه مواد تغذیه ای عاری است.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار سرویس سبک زندگی جی پلاس؛ از دیدگاه تغذیه ای، برنج سفید در مقایسه با برنج قهوه ای رنگ و لعابی ندارد.

برنج سفید به سرعت هضم می شود و به قند در بدن تبدیل می شود. فقط شما را برای مدت کوتاهی سیر نگه می دارد. در مقایسه، برنج قهوه ای به آرامی هضم می شود و سوخت زیادی را برای تقویت ماهیچه ها فراهم می آورد و شما را سرحال نگه می دارد.

برنج سفید مانند نان و آرد سفید، یک کربوهیدرات تصفیه شده است. " رکسانا شوگل" دکتر کلینیک کلیولند در این باره می گوید که برنج سفید را باید " کربوهیدرات ساده" نامید زیرا از هر گونه مواد تغذیه ای عاری است. کربوهیدرات های تصفیه شده امروزه تبدیل به دغدغه بهداشتی و سلامتی شده اند. در مورد برنج مردم به راحتی می توانند برنج قهوه ای را جایگزین کنند. اما این کربوهیدرات های تصفیه شده در نان های پیتزا، پاستاها و بسیاری مواد غذایی دیگر یافت می شود که مشکل ساز شده اند.

رژیم های غذایی سرشار از کربوهیدرات های تصفیه شده با افزایش وزن و چاقی گره خورده اند. بررسی 50 مطالعه در این زمینه نشان می دهد که هر چه بیشتر فردی از نان های سفید و برنج سفید استفاده کنند، با افزایش وزن مواجه هستند. در مقابل، رژیم های غذایی سرشار از برنج قهو های و نان سبوس دار باعث افزایش وزن نشده است.

هنگام تصفیه برنج ها و دانه های گندم در کارخانجات، سبوس و پوست های مغذی دانه ها گرفته می شود و این به معنای پروتئین، فیبر و ویتامین کمتر نسبت به دانه های کامل است.

بر اساس گفته" کارا انسلمو" متخصص تغذیه در مرکز سرطانی در نیویورک، مشکل دیگری که این نوع کربوهیدرات ها ایجاد می کنند این است که به راحتی ما می توانیم مقادیر بیشتری مصرف کنیم و به اصطلاح پرخوری کنیم. البته این گفته ها به معنی حذف برنج نیست بلکه بهتر است شما برنج سفید را با برنج قهوه ای جایگزین کنید.

شوکل می گوید مردم باید بدانند که کربوهیدارت های مغذی نیز مانند نان کامل و برنج قهوه ای وجود دارد که مانند سبزیجات و میوه جات در برنامه غذایی سالم گنجانده شود.

 

دیدگاه تان را بنویسید