گزارش جی پلاس؛

دانشمندان سوئیسی یک شکلات قرمز جذاب ساختند

یک شرکت شکلات سازی می گوید که آنها چهارمین نوع شکلات را بعد از شکلات سفید، دارک و شیری در طول 80 سال گذشته به وجود آوردند.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار سرویس سبک زندگی جی پلاس؛ یک شرکت شکلات سازی می گوید که آنها چهارمین نوع شکلات را بعد از شکلات سفید، دارک، و شیری در طول 80 سال گذشته به وجود آوردند.

شرکت بری کالبوت، غول شکلات سازی سوئیس توانسته از "دانه کاکائوی روبی" شیرینی جدیدی بسازند . شیرینی جدید به دلیل رنگ قرمزش شکلات روبی یا یاقوتی نام گرفته است.

طعم و رنگ شکلات جدید از دانه کاکائو به دست می آید و کاملا طبیعی است و هیچ نوع توت یا طعم دهنده ای به آن افزوده نشده است.

انگوس کندی، یک متخصص صنعت غذا در این مورد اظهار نظر می کند که شکلات قرمز طعم و مزه دوست داشتنی دارد به شکلی که اصلا متوجه نمی شوید که شکلات جدیدی را امتحان می کنید. بافت کاملا سبک و نرمی دارد.

او پیش بینی کرده است که مصرف کنندگان، این نوع شکلات را بیش از انواع شکلات دیگر مصرف کنند و راه خود را در بین مصرف کنندگان پیدا خواهد کرد.

 

دیدگاه تان را بنویسید