جی پلاس؛

هسته بعضی میوه ها "سیانور" دارند؟ / نجات مردی از مرگ بخاطر خوردن چند هسته گیلاس!

مردی پس از خوردن هسته گیلاس راهی بیمارستان شد!

لینک کوتاه کپی شد

 به گزارش خبرنگار سبک زندگی جی پلاس؛ ایندیپندت نوشت: مردی 28 ساله ای که به دلیل کنجکاوی اقدام به شکستن هسته گیلاس و آنها را مصرف کرد، راهی بیمارستان شد.

این شخص تنها سه عدد هسته گیلاس مصرف کرد و پس از ده دقیقه احساس ناخوشایندی به او دست داد و دمای بدنش بالا رفت.  به اورژانس انتقال داده شد و خوشبختانه از مرگ نجات یافت.

اما سپس پزشکان اعلام کردند که هسته گیلاس حاوی مقداری سیانور به شکل سیانید هیدروژن است که می تواند بسیار خطرناک و کشنده است.

علائم مسمومیت سیانید می تواند شامل گرفتگی معده، سردرد، تهوع و استفراغ باشد. اگر درمان نشود، می تواند منجر به ایست قلبی، نارسایی تنفسی و مرگ شود. مصرف 1.5 میلی گرم، در هر کیلوگرم وزن فرد، مقدار خطرناک شناخته شده است.

در هسته میوه هایی مانند گیلاس قرمز حدود 3.9 میلی گرم، آمیگدالین (ماده ای که بعد از هضم تبدیل به سیانید هیدروژن می شود) و زردآلو  14.4  است، اما گوجه سبز بیشترین مقدار آمیگدالین حدود 17.5 میلی گرم را دارد.

بنابراین هنگام مصرف این میوه ها مراقب باشد که به هیچ عنوان هسته را نخورید.

 

دیدگاه تان را بنویسید