جی پلاس؛

شکر رژیمی بخوریم یا نخوریم؟!

خطرات استفاده از شیرین کننده های مصنوعی برای افراد چاق و معمولی طی بررسی نتایج تحقیقات گوناگون آشکار شد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار سرویس سبک زندگی جی پلاس؛ حدود دو سوم آمریکایی ها دارای اضافه وزن هستند و افرادی هستند که رژیم غذایی خود را تغییر داده و برای کاهش کالری به استفاده از شیرین کننده های مصنوعی از جمله آسپارتام، سوکرالوز و استویوزید روی آوردند.

 

دانشمندان در یک بررسی جامع از 11،000 مقاله دریافتند که  مزایای استفاده از این "شیرین کننده های مصنوعی " و غیر مغذی برای افراد دارای اضافه وزن یا کسانی که  فشار خون بالا دارند، تقریبا صفر است. برای افراد دیگر هم خطر ابتلا به افزایش وزن، دیابت نوع 2، فشار خون بالا، سکته مغزی و بیماری قلبی وجود داشت.

محققان از تجزیه و تحلیل نتایج  30 تحقیق پی بردند که بین مصرف شیرین کننده های مصنوعی و خطرات بالقوه افزایش وزن، چاقی و فشار خون بالا، دیابت، بیماری های قلبی و سایر مسائل مربوط به سلامت، ارتباط وجود دارد و شیرین کننده های غیرمغذی  و مصنوعی به طور قابل توجهی به افراد کمک نمی کند و در بسیاری از موارد حتی ممکن است به آنها آسیب رساند.

 

 

دیدگاه تان را بنویسید