دم کردن بهترین چای با رعایت این نکات ساده

همیشه از آب تازه، سرد و تصفیه شده برای تهیه چای استفاده کنید. ناخالصی های موجود در آب می تواند بر طعم چای تأثیر بگذارد.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس؛ برای از بین بردن بوی بد چای ساز می توانید مراحل زیر را امتحان کنید:

    چای ساز را خالی کنید، تمام قسمت های جداشدنی آن را با آب گرم و صابون بشویید و کاملا آبکشی کنید.

    برای رسوب زدایی، چای ساز را با محلول نرمک از مقدار مساوی آب و محلول پر کنید و بگذارید چند ساعت بماند و سپس آن را کاملا با آب بشویید.

    چای سازی که به تازگی تعمیر شده را از آب پر کنید و آن را به جوش آورید. آب را پس از جوشیدن دور بریزید و چای ساز را کاملاً بشویید.

    آب مورد استفاده در چای ساز را به کمک دستگاه مخصوص تصفیه کرده و یا از آب معدنی برای دم کردن چای در چایساز استفاده کنید.

    از برگ های چای مرغوب و دارای طعم و بوی مطبوع برای دم کردن چای در دستگاه خود استفاده نمایید.

برای جلوگیری از طعم بد چای در چایساز می توانید نکات زیر را رعایت کنید:

    همیشه از آب تازه، سرد و تصفیه شده برای تهیه چای استفاده کنید. ناخالصی های موجود در آب می تواند بر طعم چای تأثیر بگذارد.

    چای را در جای خشک و خنک، دور از نور، رطوبت و بوهای تند نگهداری کنید. این به حفظ طعم و عطر چای کمک می کند.

 

چای ساز

 

    رسوب زدایی منظم چایساز به جلوگیری از تجمع رسوبات معدنی و باکتری ها کمک می کند که می توانند باعث ایجاد طعم بد در چای شوند.

    برخی از چای سازها ممکن است برای چای های با برگ های شل یا چای با برگ های بزرگ مناسب نباشند.

    از مقدار مناسب چای متناسب با اندازه چای ساز استفاده کنید. چای بیش از حد می تواند باعث ایجاد طعم تلخ شود، در حالی که چای کم می تواند منجر به چای ملایم شود.

با رعایت این نکات می توانید اطمینان حاصل کنید که چای شما همیشه طعم تازه و خوشمزه ای دارد.

دیدگاه تان را بنویسید