سعید صیدیوسفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این گروه ها علاوه بر مراکز عرضه، واحدها و مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی و لبنیات را نیز نظارت و کنترل می کنند.
وی افزود: گروه های نظارتی دامپزشکی به صورت گشت مشترک با تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت استان فرایند فعالیت غذاخوری ها و کبابی ها را هم مورد کنترل و ارزیابی قرار می دهند.
صیدیوسفی یادآور شد: گروه های نظارتی دامپزشکی شامل 10 گروه ثبت و سیار مستقر در تمام شهرستان های استان و یک گروه از اداره کل دامپزشکی است که هر روز در شیفت های صبح و ظهر و حتی روزهای تعطیل تا پایان ماه رمضان از مراکز تولید، عرضه یا بسته بندی فرآورده های خام دامی و لبنی بازدید می کنند.
وی گفت: تنها مراکز مجازی که فرآورده های خامی چون گوشت قرمز و مرغ، ماهی، شیر و تخم مرغ را به بازار مصرف عرضه یا بسته بندی می کنند مورد نظارت و پایش اداره کل دامپزشکی هستند.
وی ضمن اینکه از مردم خواست مواد پروتئنی خام مورد نیاز خود شامل مرغ، ماهی و گوشت قرمز را از مراکز مجاز تهیه کنند، به آنها توصیه کرد از مکان های غیر مجاز حاشیه شهرها و فروشندگان دوره گرد که مورد تایید دامپزشکی نیستند، این گونه مواد را تهیه نکنند.
صیدیوسفی یاداور شد: با توجه به وجود 800 بیماری مشترک بین انسان و حیوان و نیز فصل گرما مصرف کنندگان برای جلوگیری از ابتلای خود و خانواده از بیماری هایی چون تب کریمه کنگو، سل، بیماری های انگلی و ... از مصرف فرآورده های غیرمطمئن خام دامی خودداری کنند.
خبرنگار: زهرا موسوی **انتشار دهنده: شهریار حیدری فر
7172/6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.