علی اکبر مختاری روز دوشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این طرح که ازهفته جاری آغاز تا حصول اهداف پیش بینی شده ادامه دارد.
وی اضافه کرد: دراجرای این طرح مطبخ هایی که غذاهای ارزان یا به عبارتی 5 هزار تومانی عرضه می کردند مورد بازرسی قرارگرفته که تاکنون 2 واحد متخلف پلمب شده است.
وی خاطرنشان کرد:همچنین دراین مدت نیز 40 واحد صنفی متخلف که اقدام به عرضه غذای غیربهداشتی می کردند متخلف شناخته شده و یک نفر از آن ها نیز بازداشت شده است.
مختاری افزود: عمده تخلفات این واحد های صنفی استفاده از مواد اولیه غیربهداشتی و فاقد کیفیت ، مخلوط موادهای مختلف غیرمجاز به موادغذایی و عدم رعایت بهداشت محیط بوده است .
وی یادآورشد که برخی از این واحدهای صنفی با برند های معروف ودارای چند شعبه درسطح استان بوده اند .
مختاری گفت : شهروندان درصورت هرگونه موارد غیربهداشتی از واحدهای عرضه غذامراتب را سریعا به سامانه 300000135 ارسال کنند.
2098/1535 خبرنگار: مریم صوفی**انتشار دهنده:داریوش غفاری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.