به گزارش ایرنا، ناصر محمدپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به میزان تولیدات بخش جانوران سمی این موسسه، اظهار کرد: سالانه و بر اساس نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به طور متوسط 70 هزار آمپول ضد مارگزیدگی و 80 هزار آمپول ضد عقرب زدگی در این بخش تولید می شود.
وی افزود: هم اکنون ظرفیت تولید در این بخش تا 2 برابر قابل افزایش است که در صورت راه اندازی ساختمان جدید این مجموعه، علاوه بر افزایش استانداردها، ظرفیت تولید نیز چند برابر خواهد شد، این در حالی است که طرح تولید پادزهر از مارهای در اسارت نیز در دستور کار این مجموعه قرار دارد.
محمدپور اضافه کرد: با توجه به کیفیت بالای این پادزهرها، علی رغم سالانه حدود 200 هزار گزش در کشور، مرگ و میر ناشی از گزش با استفاده از سرم های درمانی که در کشور تنها توسط موسسه رازی تولید می شود، به صفر رسیده است.
وی با بیان اینکه بخش جانوران سمی و تهیه پادزهرهای ضد عقرب زدگی و مارگزیدگی موسسه رازی یکی از معتبرترین مراکز تحقیق و تولید در خاورمیانه است، گفت: اهتمام به مطالعه، شناسایی و بررسی گونه های مختلف جانوران سمی از قبیل عنکبوت، زنبور و مارهای دریایی نیز از برنامه های این بخش است.
رئیس بخش جانوران سمی موسسه رازی با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید پادزهر بر علیه عنکبوت های سمی در سطح آزمایشگاهی بوده و در آینده نزدیک گسترش می یابد، بیان کرد: طرح های تحقیقاتی مختلف در زمینه ارتقا کمی و کیفی سرم ها، آثار فارماکولوژیک زهرها، سیستم های نوین آنتی ژن رسانی و... در این بخش در حال انجام بوده و از برنامه های مهم آینده محسوب می شود.
1535/6155خبرنگار:نوشین طهماسبی**انتشار دهنده:داریوش غفاری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.