به گزارش ایرنا، فتح الله حقیقی روز دوشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذای استان با تاکید بر تسریع در روند تدوین سند امنیت غذای استان افزود: برخی از استان ها این سند را تهیه و تدوین کرده اند و در مرحله اجرا قرار دارد و این امر در البرز نیز بزودی محقق خواهد شد.
وی با اشاره به تجربه خود در خصوص تدوین این سند در یکی از استان های کشور ادامه داد: اشراف کافی بر این موضوع وجود دارد و با توجه به اطلاعاتی که در دانشگاه علوم پزشکی البرز موجود است می توان در این رابطه اقدام کرد.
حقیقی گفت: باید وضعیت کنونی تغذیه مردم و کالاهای مصرفی آنها مورد بررسی قرار گرفته و بر اساس آن نسبت به توزیع عادلانه شاخص های تغذیه تصمیم گیری کرد.
وی افزود: تدوین سند امنیت غذا نیز یکی از برنامه های هدفمند و قابل توجه وزارت بهداشت مانند طرح تحول سلامت است که بزودی اجرایی شده و مردم از آن بهره مند خواهند شد.
معاون استاندار با بیان اینکه تمامی دستگاه ها در حوزه خود موظف به تامین امنیت غذای استان هستند خاطرنشان کرد: شناخت وضع موجود تغذیه و روند امنیت غذایی و جهت گیری آینده برای بهبود وضعیت غذای استان باید در برنامه ای جامع تعریف شده و به تایید وزارت بهداشت برای اجرا برسد.
وی گفت: باید کارگروه پایش بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی با حضور مدیران تشکیل شده و تکالیف هر دستگاه و سازمانی مشخص شود.
حقیقی افزود: تب کریمه کنگو، آنفولانزای حاد پرندگان و التور نیز از جمله مباحث طرح شده در این نشست بود که با گزارش های ارائه شده مشخص شد که تمامی این موارد تحت کنترل و نظارت است و جای نگرانی وجود ندارد ولی به مردم توصیه می شود بهداشت فردی و عمومی را رعایت کرده و در خرید مایحتاج خود دقت کنند.
1535/6155خبرنگار:حکیمه کشاورز**انتشار دهنده:داریوش غفاری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.