«به پلیمرهایی که ضخامت کمتر از 30 میکرومتر داشته باشند را فیلم می گویند.»
مخترع این فیلم که زهره هنرور شاهرودی نام دارد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:اختراع وی در تاریخ 1397/06/13 به شماره 40669 در دفتر ثبت اختراعات کشور به ثبت رسیده است.
وی گفت: این اختراع زمان ماندگاری غذا را تا سه برابر افزایش می دهد.
هنرور شاهرودی اظهار داشت: در این اختراع مواد آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی طبیعی در جداره بسته بندی به کار رفته که به تدریج داخل فضای بسته بندی رها می شود زمان ماندگاری غذا را بیشتر می کند.
وی در ادامه افزود: با فرمولاسیون خاصی که این اختراع دارد از نفوذ اکسیژن و بخارآب که از عوامل اصلی فساد مواد غذایی و رشد باکتری هستند جلوگیری می کند.
هنرور شاهرودی گفت: زیست تخریب پذیری بیشتر در مقایسه با پلیمر های سنتزی(قابلیت بازیافت بهتر در محیط ) ،افزایش بازدارندگی بسته بندی نسبت به اکسیژن و بخارآب و ایجاد خاصیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی در بسته بندی از مزایای اختراع است.
وی افزود: این اختراع مشابه داخلی و خارجی ندارد و فرمولاسیون بسته بندی کاملا جدید و خلاقانه در آن به کار رفته است اما نمونه هایی دیگر با فرمولاسیون متفاوت وجود دارد.
7413/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.