احمد رضوانی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: هیات نظارت استان اصفهان، صلاحیت این افراد را از بین داوطلبان تأیید شده و داوطلبان تأیید نشده توسط هیأت اجرایی که مراتب شکایت خود را اعلام کردند، احراز نموده است.
وی اضافه کرد: جنسیت 31 نفر از داوطلبانی که صلاحیت آنها احراز شده است مرد و 2 داوطلب زن هستند.
فرماندار اصفهان افزود: افرادی که نسبت به رای هیات نظارت استان اصفهان اعتراض دارند، براساس ماده 34 آیین نامه اجرایی قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و تبصره آن حداکثر ظرف 24 ساعت از ابلاغ نتایج، مهلت دارند تا اعتراض خود را بصورت کتبی و مستقیم یا از طریق هیأت نظارت استان به شورای نگهبان اعلام کنند.
نتایج و فهرست نهایی داوطلبان تأیید شده از سوی شورای نگهبان، 19 اردیبهشت برای ابلاغ به فرمانداری ها، به ستاد انتخابات کشور ارسال می شود و از 20 اردیبهشت نیز جمع بندی های لازم و انتشار آگهی انتخاباتی آغاز خواهد شد.
در انتخابات دهمین دوره مجلس در اسفند سال گذشته، شورای نگهبان، آرای فرد منتخب سوم شهر اصفهان را باطل اعلام کرد و بدین ترتیب چهار نفر از این شهرستان راهی مجلس دهم شدند و انتخاب نفر پنجم منوط به برگزاری انتخابات میان دوره ای مجلس شد.
انتخابات میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان اصفهان فقط در شهرستان اصفهان و برای انتخاب یک نماینده برگزار می شود.
استان اصفهان به همراه اقلیت مذهبی ارامنه دارای 20 نماینده در مجلس شورای اسلامی می باشد که از این تعداد پنج کرسی متعلق به شهرستان اصفهان است.
انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران در 29 اردیبهشت امسال برگزار می شود.
2093 ** خبرنگار و انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.