آیت‌الله عسگر دیرباز روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: وجود آیت‌الله کریمی که بسیار ساده زندگی می‌کرد، برای نظام اسلامی فایده‌های بی‌شماری داشت و علمای بسیاری در کنار ایشان درس علم و اخلاق را فراگرفتند، به همین علت رحلت ایشان نیز همچون وفات سایر علمای برجسته،‌ واقعه‌ای دردناک بود.

وی افزود: ارتحال این عالم ربانی برای همه حوزه‌های علمیه به‌خصوص حوزه‌های علمیه استان مازندران فقدانی بزرگ است،‌ ایشان دارای شخصیتی شناخته‌شده در میان علما و طلاب حوزه‌های علمیه بود و باید سیره زندگانی ایشان برای تربیت نسل‌های بعدی حوزه و مراکز دینی همچنان حفظ شود.

وی ادامه داد: ایشان ابتدا در حوزه علمیه بابل مشغول تحصیل علوم دینی و پس‌ازآن وارد حوزه علمیه قم شد،‌ بعد از کودتای سال ۱۳۳۲ به نجف اشرف مهاجرت کرد و در جریان آغاز نهضت حضرت امام خمینی(ره)‌ به جمع یاران ایشان پیوست و تا پیروزی انقلاب اسلامی در این راه فداکاری کرد.

رییس دانشگاه قم گفت: آیت‌الله کریمی در عین توجه به امور انقلاب و نهضت امام راحل(ره) به فراگیری و همچنین تدریس دروس دینی نیز اهتمام لازم را داشت.

وی افزود: بعد از تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی در سال ۵۸ ایشان هم در این مجلس برای تدوین قانون اساسی حضور داشت، همچنین در زمان حیات امام راحل(ره)‌ و پس‌ازآن در دوران رهبری رهبر معظم انقلاب مسئول شورای استفتائات ایشان بود.

وی ادامه داد: حضور ایشان در مسئولیت‌های حوزوی و اجرایی هیچ‌گاه مانع از فعالیت‌های علمی و فقهی ایشان نشد و مقلدین امام راحل(ره)‌ و رهبر معظم انقلاب همواره از نتیجه تلاش‌های فقهی این عالم برجسته بهره بردند.

دیرباز گفت: آیت‌الله کریمی عمر گران‌بهای خود را وقف اسلام و مردم کرد و تمام عمر خود را درراه نشر معارف اسلامی سپری نمود و با کمترین هزینه زندگی،‌ بیشترین فایده را برای جامعه اسلامی داشت.

وی ادامه داد:‌ بزرگان دین همچون این عالم برجسته همواره نسبت به مراقبت از نفس و دوری از گناهان تأکید داشتند و عمری را با مراقبت و ترس از خداوند سپری کردند و توانستند منشا خدمات بزرگی به نظام اسلامی و حوزه‌های علمیه باشند.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید جعفر کریمی دیوکلایی مسئول شورای استفتائات رهبری و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ظهر روز شنبه هفته جاری (۹ فروردین) در قم و در ۹۰ سالگی دارفانی را وداع گفت. پیکر این عالم مجاهد روز یکشنبه هفته جاری (۱۰ فروردین) در مسجد بالاسر حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به خاک سپرده شد.

نمایندگی حضرت امام خمینی(ره) در شورای عالی اقتصاد، مسئولیت‌ بررسی‌ پرونده‌های‌ زندانیان‌ محاکم‌ عمومی‌ با حکم‌ امام راحل‌(ره‌) در سال‌ ۱۳۶۲، ریاست دادگاه عالی انتظامی قضات شرع با حکم امام خمینی(ره) در سال ۱۳۶۱، نمایندگی مجلس خبرگان رهبری در دوره‌های اول و سوم از استان مازندران، عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مسئول شورای استفتائات دفتر مقام معظم رهبری، برخی از فعالیت‌های آن مرحوم است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.