محمد صادق بیجندی روز سه ‌شنبه در جلسه بررسی برنامه ‌های توسعه ‌ای مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل افزود: از این تعداد 6 مرکز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجوز دریافت کرده که مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل به دلیل وجود پتانسیل ‌های منطقه‌ای جز این مراکز است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دولت میز خالی برای اشتغال ندارد گفت: باید با بستر سازی و حمایت ‌های لازم را برای فرآیند تولید ، اشتغال و کارآفرینی تشویق و زمینه رشد خلاقیت و شکوفایی استعدادها فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه اولویت اول جهاد دانشگاهی حمایت و توانمند سازی مراکز رشد استان ها و مناطق توانمند است تشریح کرد: با هم افزایی و تیم سازی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد گیاهان دارویی استان اردبیل می‌توان از پتانسیل ها و ظرفیت های افراد با تخصص های مختلف استفاده و موفقیت های زیادی کسب کرد.
وی اظهار کرد: واحدهایی موفق خواهند بود که تیم‌ قوی با حضور افراد متخصص در رشته‌های مختلف و مورد نیاز برای کار تخصصی و بازاریابی محصول خود تشکیل دهند و شرکت‌ های فناور باید تیم سازی را جدی گرفته و هدف خود را از ابتدا به منظور تجاری‌ سازی تنظیم کنند.
رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی همچنین از ایجاد دفتر تجاری سازی جهاد دانشگاهی در اتاق بازرگانی خبر داد و افزود: این دفتر واسطه صنعت ، دانشگاه و مرکز رشد برای سرمایه گذاری ها خواهد بود.
بیجندی به ایجاد دفتری در سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی برای هماهنگی جلسات و مذاکرات واحدهای فناور استان ‌ها با سرمایه‌ گذاران اشاره کرد و گفت: تلاش بر این است تا راهی برای ارتباط شرکت‌ های مستقر در مراکز رشد جهاددانشگاهی با مراکز صنعتی و تولیدی برای ارائه تکنولوژی و فضایی برای ارائه دستاوردهای آنها ایجاد کنیم تا فعالیت ‌های واحدها با یکدیگر موازی نباشد و به هم افزایی منجر شود.
وی از مذاکره برای ایجاد نمایشگاه بزرگی از دستاوردهای مراکز رشد جهادد انشگاهی سراسر کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر دنبال یک سری منابع مالی پایدار هستیم تا بتوانیم حمایت های لازم را از ایده های فناورانه داشته باشیم.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد دانشگاهی اردبیل ، سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل نیز در این نشست گفت: برای شرکت‌ های مستقر در مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل، فضا و امکانات دفتری و آزمایشگاهی فراهم شده است.
مهران اوچی اردبیلی ، استان اردبیل را یکی از قطب‌های گیاهان دارویی کشور دانست و افزود: در حال مذاکره برای اخذ صد هکتار زمین زراعی مناسب برای ایجاد گلخانه ، مزرعه و کشت و تولید گیاهان دارویی جهت رفع نیاز واحدهای فناور مرکز رشد و انجام فعالیت ‌های تحقیقاتی هستیم که امیدواریم در نیمه اول سال جاری این رایزنی ‌ها به موفقیت برسد.
وی اظهار کرد: برای انجام این امور با پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی همکاری خواهیم داشت.
جهاد دانشگاهی استان اردبیل در سال های 1385 تا 1389 اقدامات خوبی در زمینه آموزش های کارآفرینی در استان انجام داده است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده: سیفعلی موسی زاده
6018/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.