به گزارش خبرنگار جی پلاس، سس توت فرنگی را می توانید برای طعم دادن به بستنی، بیسکوییت و انواع کیک و دسر استفاده کنید. مواد لازم توت فرنگی بزرگ ۶ عدد ۲ قاشق غذاخوری شکر آب شکر سفید توت فرنگی ها را بشویید، یادتان باشد برگ های سبز سر توت ها را بکنید. توت ها را به دو قسمت تقسیم کنید و طوری در ظرف قرار دهید که قسمت داخلی توت فرنگی ها به کف ظرف بچسبد. دو قاشق شکر را روی توت ها بریزید. یک فنجان آب جوشیده ولرم را روی آنها بریزید. ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بجوشانید. بعد از هفت تا هشت دقیقه با چنگال توت ها را له کنید. می توانید پنج دقیقه دیگر در حالی که سس تان می جوشد، آن را هم بزنید. شعله را خاموش کنید و سس را در ظرف بریزید، قبل از سرو کردن سس توت فرنگی را در یخچال قرار دهید. منبع: wikihow.com
دیدگاه تان را بنویسید