سس توت فرنگی

تا فصل توت فرنگی ها تمام نشده است، سس توت فرنگی را هم امتحان کنید.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار جی پلاس،‌ سس توت فرنگی را می توانید برای طعم دادن به بستنی،‌ بیسکوییت و انواع کیک و دسر استفاده کنید. مواد لازم توت فرنگی بزرگ ۶ عدد ۲ قاشق غذاخوری شکر آب شکر سفید Make Strawberry Reduction Sauce Step 1.jpg توت فرنگی ها را بشویید، یادتان باشد برگ های سبز سر توت ها را بکنید. Make Strawberry Reduction Sauce Step 2.jpg توت ها را به دو قسمت تقسیم کنید و طوری در ظرف قرار دهید که قسمت داخلی توت فرنگی ها به کف ظرف بچسبد. Make Strawberry Reduction Sauce Step 3.jpg دو قاشق شکر را روی توت ها بریزید. Make Strawberry Reduction Sauce Step 4.jpg یک فنجان آب جوشیده ولرم را روی آنها بریزید. Make Strawberry Reduction Sauce Step 5.jpg ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بجوشانید. Make Strawberry Reduction Sauce Step 6.jpg بعد از هفت تا هشت دقیقه با چنگال توت ها را له کنید. Make Strawberry Reduction Sauce Step 7.jpg می توانید پنج دقیقه دیگر در حالی که سس تان می جوشد، آن را هم بزنید. شعله را خاموش کنید و سس را در ظرف بریزید، قبل از سرو کردن سس توت فرنگی را در یخچال قرار دهید. منبع: wikihow.com

دیدگاه تان را بنویسید