کیک فنجانی پنج دقیقهای
به گزارش جی پلاس برای تهیه این کیک باید ۳۵ گرم آرد، یک قاشق غذاخوری پودر شکلات، کمی نمک و یک و یکدوم قاشق غذاخوری شکر قهوهای را با هم مخلوط کنید. در کاسهای دیگر یک عدد تخممرغ، دو قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق غذاخوری کره و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل را مخلوط کنید، سپس مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید، آن را در یک ماگ ۵۰۰ میلی لیتری بریزید و برای ۷۰ تا ۹۰ ثانیه در مایکروفر با درجه بالا بگذارید تا کیک بالا بیاید و پخته شود.
پودینگ لیمویی
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۱۵۰ گرم کره، دو قاشق چایخوری رنده پوست لیمو، یکسوم پیمانه آب لیمو، یک و نیم پیمانه شکر، سهچهارم پیمانه آرد، یک و نیم پیمانه شیر و چهار زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید. سفیدهها را با همزن برقی بزنید و آرام به مخلوط بالا اضافه کنید. خمیر به دست آمده را در ظروف مورد نظر بریزید و به روش بنماری برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شود.
فوندانت شکلات داغ
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۱۲۵ گرم شکلات تلخ همراه ۱۵۰ گرم کره را با روش بنماری آب کنید. با همزن برقی سه تخممرغ و نصف پیمانه شکر قهوهای را بزنید تا پف کند. یکسوم پیمانه آرد، یک قاشق غذاخوری پودر شکلات و مایع شکلات آبشده را با تخممرغ زده شده مخلوط کنید. فوندانت را برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.
فاستر موز
دو قاشق غذاخوری کره را همراه نصف پیمانه شکر قهوهای و یکچهارم پیمانه شربت افرا برای چهار تا شش دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاراملی شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. اجازه دهید برای یک تا دو دقیقه بپزد تا طلایی شود. یک اسکوپ بستنی وانیلی را در کاسه بریزید و به آن موز و سس کاراملی اضافه کنید.
کاسترد کارامل
سهچهارم پیمانه شکر را در یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاراملی و طلایی شود. کارامل را ته ظرفها بریزید. در یک کاسه شش عدد تخممرغ، سه پیمانه شیر، دو قاشق غذاخوری اسانس وانیل و سهچهارم پیمانه شکر را مخلوط کنید و آن را در ظرفها روی شکر کاراملیشده بریزید. این دسر را به روش بنماری در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. پودینگ عسل و برنج
سه و یکدوم پیمانه شیر را با نصف پیمانه برنج، دو قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چایخوری اسانس وانیل و کمی نمک بجوشانید، سپس شعله را کم کنید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا برنج نرم و مایع جذب آن شود. ظرف را از روی شعله بردارید و یکچهارم پیمانه شیر و سه قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید، سپس دسر را در ظرفهای مورد نظر ریخته و با عسل سرو کنید.
کیک سیب داغ
دو پیمانه سیب خردشده را با یک پیمانه شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۱۰۰ گرم کره را آب کنید. یک پیمانه شکر، سهچهارم پیمانه آرد، دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یک قاشق چایخوری دارچین و یکچهارم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. سهچهارم پیمانه شیر و یک عدد تخممرغ را با هم بزنید و بعد مواد تر و خشک را مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر بریزید، سپس سیبها و کره را روی خمیر بریزید و آن را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد برای ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید.
گلابی داغ کاراملی
چهار عدد گلابی را نصف کنید و هستههایش را در بیاورید، سپس آنها را در سینی چربشده فر بچینید. در یک قابلمه کوچک دو سوم پیمانه آب و یکچهارم پیمانه عسل را مخلوط کنید و برای سه دقیقه بجوشانید، سپس آن را روی گلابیها بریزید. در مرحله بعد روی آنها دارچین، پودر میخک، پودر هل و شکر بپاشید و اجازه دهید در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزند. گلابیهای داغ را همراه خامه یا بستنی سرو کنید.
کرم بروله
فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک فنجان خامه را در مایکروفر با حرارت متوسط گرم کرده و بعد یک و نیم قاشق چایخوری اسانس وانیل به آن اضافه کنید. پنج زرده تخممرغ و یکسوم فنجان شکر را با همزن برقی مخلوط کرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را در ظرفهای مورد نظر بریزید و به روش بنماری برای نیم ساعت در فر بپزید، سپس روی آنها را با شکر قهوهای بپوشانید و این بار سه دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید تا روی دسر قهوهای شود. منبع: وب سایت لاپلاس
دیدگاه تان را بنویسید