حلوای محلی بپزید

اگر دوست دارید در این روزها، حلوایی متفاوت با عطر و طعمی کم نظیر بپزید، حلوای محلی را امتحان کنید.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، ترکیب آرد برنج و ادویه های مختلف یکی از دلایلی است که به این حلوا، محلی می گویند. مواد لازم آرد برنج ۱ کیلو گرم شکر ۸۰۰ گرم عرق هل ۱/۲ لیوان گلاب ۱ لیوان زعفران ۱ لیوان رقیق کره ۲۰۰ گرم گردو ۱۰۰ گرم دارچین به میزان لازم زیره سبز به میزان لازم طرز تهیه ابتدا آرد را الک و حدود یک ساعت با شعله کم سرخ می کنیم، باید مرتب آرد را هم بزنیم که نسوزد و سرخ شود. شکر، عرقیات و کمی آب که قبلا باید شکر در آن حل شود را روی شعله دیگری می گذاریم تا جوش بیاید، نباید این ترکیب غلیظ شود چون حلوا سفت می شود. وقتی آرد سرخ شد، کره یا روغن را اضافه می کنیم. زیر شعله خاموش می کنیم و مرتب آرد و کره را هم می زنیم تا کره با حرارت آرد آب شود. حالا وسط آرد را گود می کنیم و شیره کم کم در گودی می ریزیم. مرتب باید هم بزنیم، البته این قسمت کمی سخت است چون هم آرد گرم است و هم شیره اما اگر بگذارید سرد شود، حلوای شما نرم و لطیف نمی شود. وقتی خوب ورز دادیم، حلوا را درون سینی پهن می کنیم و روی آن گردو، زیره و دارچین می ریزیم. بعد از ۱ ساعت ماندن در هوای آزاد، آن را برش می دهیم و در ظرف می چینیم. منبع: آشپزی حرفه ای سوران

دیدگاه تان را بنویسید