پارمزان بادمجان، مناسب سلیقه شما

بادمجان از جمله موادی است که می توان غذاهای خوشمزه ای با آن تهیه کرد. امروز برای شما یک پیشنهاد جالب داریم.

لینک کوتاه کپی شد

مواد لازم را تهیه کرده و با جی پلاس باشید برای تهیه ناهاری متفاوت.

شکر یک قاشق چایخوری
سرکه سفید یک قاشق چایخوری
نان خشک یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۶ قاشق سوپخوری
سیر ۲حبه
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
ریحان ۵ شاخه
پنیر موتزارلا ۲۵۰ گرم
بادمجان یک کیلو گرم
گوجه فرنگی یک کیلوگرم
روغن مایع، نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه: بادمجان ها را از طول به ضخامت نیم سانتی متر برش داده و با آب سرد بشویید. بعد به آنها نمک بزنید و یک ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. مجدداً روی بادمجان ها آب سرد بریزید و بین دو دستمال فشار دهید تا آب آن خارج شود. در تابه ای کمی روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. در تابه ای جداگانه روغن زیتون بریزید و سیر ریز خرد شده را در آن تفت دهید ولی مراقب باشید رنگش تغییر نکند، گوجه فرنگی ها را بعد از پوست کندن، خرد کنید و ۱۵دقیقه درون روغن زیتون تفت دهید تا آبش کشیده شود. برگ های ریحان را ریز خرد کرده و به همراه سرکه، شکر، نمک و فلفل قرمز به گوجه فرنگی ها اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید. ته یک ظرف نسوز را چرب کنید و یک لایه بادمجان را ته آن بچینید و روی آن یک لایه سس گوجه فرنگی و سپس مقداری پنیر پارمزان بریزید. پنیر موتزارلا را به قطعات باریک برش داده و روی پارمزان ها قرار دهید.این کار را تا تمام شدن مواد انجام دهید. در آخرین لایه باید سس فراوان باشد. پنیر پارمزان و نان خشک را با هم مخلوط کنید و روی سس بریزید و ۳۵دقیقه در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود. بعد ظرف را از داخل فر در آورده و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شده و برای سرو آماده شود. نکات: ۱.داخل سس گوجه به جای ریحان تازه می توانید از سس پستو هم استفاده کنید. ۲٫بعد از خرد کردن گوجه فرنگی ها حتماً دانه های آن را جدا کنید.
منبع : سایت آکا ایران

دیدگاه تان را بنویسید