به گزارش جی پلاس، اگر به خوردن سبزیجات علاقه مند هستید، می توانید این غذا را با ادویه های مخصوصش امتحان کنید. گل کلم (ریز خرد شده) نصف گل کلم پیاز (درشت خوردشده) ۱عدد سیر (له شده) ۲ پر روغن زیتون ۱ق غ گوجه فرنگی (خردشده) ۳/۴ فنجان نمک و فلفل به میزان لازم سالسا ((مخلوط گوجه فرنگی +پیاز + فلفل سبز + سیر + سس یا فلفل قرمز تند + نمک+ آبلیمو)) ۳/۴ فنجان گل کلم را اول گل و بعد خورد می کنیم. (می توانیم از غذا ساز استفاده کنیم.) روغن زیتون را در یک تابه بزرگ داغ و پیاز را داخلش سرخ می کنیم. وقتی پیاز نرم و شفاف شد گوجه فرنگی خورد شده را اضافه می کنیم. وقتی گوجه فرنگی ها کمی پخت بعد از ۱ تا ۲ دقیقه، گل کلم را اضافه می کنیم. زمانی که آب گوجه فرنگی ها به خورد گل کلم ها رفت سالسا و نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم. منبع: آشپزی حرفه ای سوران
دیدگاه تان را بنویسید