کباب مرغ پینچتو

غذای هر ملت، بخشی از فرهنگ آن ملت است، امروز می توانید با فرهنگ مردم اسپانیا آشنا شوید.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، هر کشور با توجه به ذائقه مردمش خوراکی هایی دارد که می توانید با امتحان آنها سلیقه آنان را بفهمید. امروز می خواهیم کباب اسپانیایی به شما معرفی کنیم. مواد اولیه :

پودر زیره نصف ق. چ
پودر تخم گشنیز نصف ق. چ
سیر ساطوری ۲ حبه
پاپریکا یک ق. چ
پودر آویشن نصف ق. چ
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا باید آب لیموی تازه و ادویه جات را مخلوط کنید و به آن نمک و روغن و فلفل را اضافه کنید. سپس سینه مرغ را به قطعه های مناسب تقسیم و آنها را در خلال جا دهید. باید ماده طعم دهنده را روی آنها بریزید. دو ساعت بعد از این، سیخ ها را از مایع در آورید و بعد روی توری مشبک که روی آتش است بگذارید. برای استفاده در فر باید حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد، بگذارید تا بپزد. اگر بخواهید از گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید باید از شب قبل گوشت را در مایع طعم دهنده قرار دهید، کباب با گوشت گوسفندی از تردی بهتری برخوردار می شود. منبع: آشپزباشی

دیدگاه تان را بنویسید