می دانستید تخم مرغ حاوی ویتامین ها، اسیدهای چرب و مواد معدنی بسیار حیاتی برای زیبایی و سلامت بدن بوده که هرگز نباید از خوردن آن غافل شویم؟ به گزارش خبرنگار سبک زندگی جی پلاس؛ آیا می دانید تخم مرغ فواید بی شماری برای زیبایی دارد؟ تعجب نکنید! پروتئین و ویتامین های موجود در تخم مرغ برای داشتن موهای سالم بسیار حیاتی است. تخم مرغ حاوی B12 و بیوتین است که می تواند به تغذیه مو، ناخن ها و پوست کمک می کند. یکی دیگر از مزایای تخم مرغ ها این است که مملو از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند که باعث افزایش رطوبت و روشنی پوست و همچنین درخشندگی مو می شود. مقادیر امگا-۳ موجود در تخم مرغ ها بسته به رژیم غذایی مرغ متغیر است، بنابراین بیشتر از تخم مرغ های ارگانیک (بدون آنتی بیوتیک و هورمون) که مرغ آنها خارج از قفس هستند استفاده کنید. همچنین یک تخم مرخ بزرگ تنها ۷۷ کالری دارد و حاوی ۵ گرم چربی، ۶ گرم پروتئین، ۹ اسید آمینه ضروری، آهن، فسفر و سلنیوم است. علاوه بر آن، مجموعه ای از ویتامین های B شامل ۱۰۰ میلی گرم کولین می توان در تخم مرغ ها یافت که مسئول سم زدایی، همانند سازی DNA، ارتقاء سیستم عصبی و بهتر کردن خلق و خو و حافظه است. انواع دیگر ویتامین B موجود در تخم مرغ شامل ویتامین B1،B2 ،B3 ، B5، B6، B-12، بیوتین و فولات (اسید فولیک) می شوند. اگر باردار هستید، اسید فولیک برای جنین در حال رشد شما حیاتی است. اسیدهای چرب امگا-۳ نیز باعث کاهش تورم بدن تان شده و سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند. برخلاف باورهای عمومی، خوردن زرده را هرگز نباید نادیده بگیرید. بیشتر مواد مغذی تخم مرغ در زرده نهفته است. بسیاری از افراد تصور می کنند خوردن املت با سفیده تخم مرغ سالم تر بوده و چربی کمتری دارد، اما این تصور کاملاً غلط است. بدن ما برای برخوردار بودن از عملکرد هوشمدانه تر مغز، مفاصل، ماهیچه ها و سیستم عصبی خود به چربی نیاز دارد. خوردن زرده تخم مرغ نه تنها باعث جذب همه آن ویتامین هایی که در بالا اشاره کردیم، می شود، بلکه ویتامین A را هم وارد بدن تان خواهد کرد. این ویتامین کمک بزرگی به داشتن پوستی سالم و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن می کند. با مصرف کردن زرده تخم مرغ، بدن شما از چربی های اشباع شده برای تولید هورمون ها و جذب بهتر ویتامین ها و مواد معدنی استفاده می کند. با آگاهی یافتن از فواید بی شمار تخم مرغ، شاید بیش از پیش ترغیب شده باشید که از این غذای دوست داشتنی بیشتر در رژیم غذایی خود استفاده کنید. در ادامه یک روش پخت تخم مرغ را به شما آموزش می دهیم که حتما از خوردن آن لذت خواهید برد. DSC_0097-1024x682 مواد لازم: تخم مرغ ارگانیک: ۱۰-۸ عدد پیاز متوسط خرد شده: یک عدد یک سینه مرغ (یا در صورت تمایل بوقلمون) کلم بروکلی خرد شده: ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد اسفناج پاک شده و شسته شده: به میزان دلخواه روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم پنیر پیتزا: اختیاری mushroom-bake-su-1182871-x طرز تهیه: فر را روشن کرده و روی دمای ۳۲۵ درجه قرار دهید تا گرم شود. روغن زیتون و پیاز خرد شده را در یک ماهیتابه ریخته و تا زمانی که رنگ آن شفاف شود، بپزید. گوشت مرغ یا بوقلمون را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید تا کاملاً بپزد. سپس سبزیجات دیگر را هم به ترتیب زیر اضافه کنید: ابتدا بروکلی را ریخته و اجازه دهید کاملا بپزد. پس از آنکه کلم بروکلی کاملا پخت، اسفناج را اضافه کرده و بلافاصله زیر اجاق را خاموش کنید. حال سر ماهیتابه را روی آن بگذارید تا اسفناج کاملاً پژمرده شود. در همین حال، تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید. یک ظرف پیرکس را کاملا با روغن زیتون چرب کنید. سپس مخلوط پخته شده خود را به تخم مرغ ها اضافه کرده و درون ظرف پیرکس قرار دهید. ظرف را درون فر (که از قبل گرم شده) قرار داده و اجازه دهید ۲۵-۲۰ دقیقه در دمای ۳۲۵ درجه بپزد. سپس ببینید وسط غذا کاملاً پخته است یا نه. اگر وسط آن هنوز سفت نشده کمی دیگر آن را در فر بگذارید تا کاملاً بپزد. پس از آنکه آن را از فر خارج کردید اجازه دهید تا خنک شده و سپس آن را به شکل مربع برش زده و نوش جان کنید. cut-taco-sweetpotato-egg-bake-recipe توجه داشته باشید که این دستور پخت می تواند متفاوت باشد: می توانید با از سبزیجات مختلف، قارچ، پنیر پیتزا و انواع سس طعم دلخواه و مورد علاقه خودتان را به آن بدهید. برگرفته از: Yahoo Health

دیدگاه تان را بنویسید