براساس مطالعه جدید محققان انشگاه راش شیکاگو، مصرف غذاهای دریایی روند توسعه زوال عقل را در انسان کند می کند. به گزارش خبرنگار سبک زندگی جی پلاس؛ طبق یافته های جدید محققان مصرف تنها یک بار در هفته غذاهای دریایی روند توسعه بیماری آلزایمر را کند می کند. دانشمندان از مدت ها پیش می داستند که غذاهای دریایی در مجموع برای مغز مفید است اما اکنون آنها موفق به کشف این موضوع شده اند که این نوع غذاها قادرند پیشرفت بیماری زوال عقل مزمن را به تأخیر بیندازند. جالب است بدانید که همه غذاهای دریایی دارای چنین خاصیت مثبتی هستند. دانشمندان وجود این اثر مثبت را در غذاهایی دریایی به وجود اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در این غذاها نسبت می دهند. به منظور انجام این مطالعه، پژوهشگران، مغز ۲۸۶ نفر را که اخیراً از دنیا رفته و به بیماری آلزایمر مبتلا بودند، مورد آزمایش قرار دادند , دریافتند مغز افرادی که در هفته یک تا سه وعده غذایی آنها را غذاهای دریایی تشکیل داده بود و همچنین حامل یک ژن خاص بودند، آسیب کمتری در نتیجه بیماری آلزایمر دیده است. علاوه بر آن، دانشمندان دریافتند در افرادی که از مکمل های اسیدهای چرب امگا-۳ استفاده می کرده اند (و نه خود غذاهای دریایی) درجه مشابهی از محافظت در برابر بیماری آلزایمر مشاهده نشده است. دوستداران غذاهای دریایی که مغز آنها کمترین آسیب را متحمل شده بود ژنی تحت عنوان ApoE ε۴ داشتند که در ۳۶% از بیمارانی که به آلزایمر مبتلا بودند، وجود داشت. متخصصان پیش از این می ترسیدند غذاهای دریایی برای بیماران آلزایمری خطرناک باشد، چرا که این نوع غذاها منبع جیوه هستند. جیوه سمی است که روی مغز اثر منفی می گذارد اما نتایج این مطالعه جدید نشان داد در افرادی که به طور منظم از غذاهای دریایی استفاده می کرده اند و میزان جیوه در مغز آنها بالا بوده، هیچ نشانه ای از آسیب به مغز مشاهده نشده است. دانمشندان گمان می کنند میزان سمیت جیوه احتمالاً توسط سلنیم که در محصولات دریایی نیز یافت می شود، کاهش یافته است. برگرفته از: healthvesti

دیدگاه تان را بنویسید