ارتباط گیاه خواری و فشار خون

براساس یک مطالعه تازه، ترک گوشت خواری موجب کاهش فشار خون می شود که به دنبال آن خطر مرگ زود هنگام را به میزان 7% کاهش می دهد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار سلامت جی پلاس، براساس مطالعه جدیدی که در مجله انجمن پزشکی ایالات متحده امریکا به چاپ رسید، با خوردن سبزیجات بیشتر قلب تان از شما سپاس گزار خواهد بود. این گونه رژیم های غذایی که برای سلامت قلب مفید هستند، به اندازه ای فشار خون شما را کنترل خواهد کرد که خطر ابتلا به سکته مغزی را تا ۱۵% کاهش می دهد. نویسندگان این تحقیق، ۳۹ مطالعه را که ارتباط بین خام خواری و فشار خون را بررسی کرده بودند، مورد بازبینی قرار دادند. آنها همه تعاریف خام خواری را مورد استفاده قرار دادند. افرادی که تنها غذاهای خام خورده بودند (خام خوارها)، افرادی که لبنیات مصرف کرده بودند، افرادی که تخم پرندگان و لبنیات مصرف کرده بودند و افرادی که ماهی خورده بودند. در مجموع، افرادی که رژیم غذایی خود را به هر نوع به خام خواری تغییر داده بودند، در درجه اول شاهد بهبود سلامتی خود و کاهش وزن معادل با پنج کیلو گرم بودند. فشار خون سیستولیکی این افراد به میزان ۴٫۸ میلیمتر مرکوری کاهش پیدا کرد. این کاهش میزان فشار خون می تواند میزان بیماری های قلبی را تا ۹% و سکته قلبی را تا ۱۴% کاهش داده که هر دوی این شاخص ها می تواند هر نوع عامل مرگ زود رس را تا ۷% کاهش دهد. این ارتباط هنگام مقایسه وزن گیاه خواران و همه چیز خوارها نیز درست بودند. رژیم های غذایی که حاوی گوشت قرمز فراوانی هستند با خطر مرگ زود رس و حتی کوری و دیابت نوع ۲ مرتبط است. با وجود اینکه محققان این مطالعه اطلاعات کافی درباره رژیم غذایی دقیق گیاه خواران در دست نداشتند، آنها نظریه هایی درباره اینکه چرا رژیم غذایی خام خوارها برای فشار خون بهتر است، ارائه دادند. فیبر: رژیم های غذایی خام خواری غنی از فیبر هستند، زیرا خود سبزیجات حاوی مقادیر زیادی از مواد غذایی پایین آورنده فشار خون بوده و همچنین حبوبات که در رژیم غذایی گیاه خواران نقش بسزایی را ایفا می کند نیز همین خاصیت را داراست. پتاسیم:‌ پتاسیم نیز یک ماده غذایی کاهش دهنده فشار خون است که در رژیم غذایی گیاه خواران به وفور یافت می شود، اما در رژیم غذایی همه چیز خوار ها این گونه نیست. کمبود پتاسیم یکی از دلایلی است که سازمان غذا و داروی ایالات متحده امریکا پیشنهاد گنجاندن مقادیر پتاسیم غذاهای بسته بندی شده را در برچسب های اطلاعات تغذیه داده است. غلظت خون: به طرز قابل توجهی، محققان متوجه شدند، گیاه خواران همچنین دارای غلظت خون پایین تری هستند که با فشار خون پایین مرتبط است. «نیل بارنارد»، رئیس کمیته پزشکان مسئول و استادیار مدرسه پزشکی جورج واشنگتن، می گوید: «من فکر می کنم دلیل اصلی فشار خون پایین در کوتاه مدت، افزایش مصرف پتاسیم و کاهش غلظت خون است. در بلند مدت، کاهش وزن منجر به کاهش فشار خون مداوم می شود.» در این بررسی گیاه خواران در مجموع لاغرتر از همه چیز خوارها بودند.». اگر عادلانه قضاوت کنیم، کمیته پزشکان مسئول یک سازمان طرفدار غذاهای گیاهی است که به ترویج رژیم های غذایی بدون گوشت می پردازد. اما آنها تنها کسانی نیستند که رژیم های غذایی گیاه خواری یا خام خواری را به عنوان بهترین راه کاهش فشار خون تحسین می کنند. یو. مجله «اس٫ نیوز اند ورد ریپرتس»اخیراً رژیم های غذایی برای توقف فشار خون بالا را به عنوان بهترین رژیم غذایی به دلیل کامل و مؤثر بودن مواد غذایی آن در جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی نامیده است. اما این رژیم غذایی چگونه است؟ مقدار زیادی میوه، سبزیجات و غلات بخورید، قند و شکر، چربی های اشباع شده و نمک را به صورت کنترل شده مصرف کنید، مرغ، لبنیات کم چرب و دیگر محصولات حیوانی را در حد تعادل مصرف کنید. برگرفته از: Yahoo Health

دیدگاه تان را بنویسید