یک دکترای فیزیولوژی ورزشی گفت: میزان مصرف پروتئین توسط ورزشکاران به حجم و شدت تمرین بستگی دارد. جی پلاس، وحید ولی‎پور درباره تغذیه ورزشکاران و مواد غذایی مورد نیاز آنها افزود: اگر تغذیه ورزشکاران مناسب باشد هیچ نیازی به مکمل‎های غذایی نخواهند داشت و عملکرد آنها در انجام فعالیت‎های ورزشی بهتر خواهد شد. وی بیان کرد: حجم تمرین و شدت آن در میزان مصرف مواد غذایی و به خصوص پروتئین‎ها موثر است؛ مصرف پروتئین‎ها در دوره خاصی از انجام تمرینات ورزشی به تقویت ورزشکار و بالا بردن عملکرد وی کمک می‎کند. این عضو هیات علمی دانشگاه لرستان اظهار کرد: ورزشکارانی که ضعف تغذیه دارند و در شرایط خاص هستند باید از پروتئین‎ها و مکمل‎های اسید آمینه‎ای استفاده کنند. در شرایط فشار تمرینی بهتر است که ورزشکاران از مواد غذایی دارای پروتئین و اسید آمینه استفاده کنند تا بدنشان دچار مشکل نشود. ولی‎پور خاطرنشان کرد: گوشت، حبوبات، غلات و... مواد غذایی مفیدی برای ورزشکاران هستند؛ مصرف گوشت به خاطر تولید کراتین و اسید آمینه در بدن بسیار برای ورزشکار اهمیت دارد. البته میزان مصرف گوشت قرمز باید به اندازه باشد ولی به هر حال باید روزانه آن را مصرف کرد. منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید