یک دکترای فیزیولوژی ورزشی گفت: میزان مصرف پروتئین توسط ورزشکاران به حجم و شدت تمرین بستگی دارد. جی پلاس، وحید ولیپور درباره تغذیه ورزشکاران و مواد غذایی مورد نیاز آنها افزود: اگر تغذیه ورزشکاران مناسب باشد هیچ نیازی به مکملهای غذایی نخواهند داشت و عملکرد آنها در انجام فعالیتهای ورزشی بهتر خواهد شد. وی بیان کرد: حجم تمرین و شدت آن در میزان مصرف مواد غذایی و به خصوص پروتئینها موثر است؛ مصرف پروتئینها در دوره خاصی از انجام تمرینات ورزشی به تقویت ورزشکار و بالا بردن عملکرد وی کمک میکند. این عضو هیات علمی دانشگاه لرستان اظهار کرد: ورزشکارانی که ضعف تغذیه دارند و در شرایط خاص هستند باید از پروتئینها و مکملهای اسید آمینهای استفاده کنند. در شرایط فشار تمرینی بهتر است که ورزشکاران از مواد غذایی دارای پروتئین و اسید آمینه استفاده کنند تا بدنشان دچار مشکل نشود. ولیپور خاطرنشان کرد: گوشت، حبوبات، غلات و... مواد غذایی مفیدی برای ورزشکاران هستند؛ مصرف گوشت به خاطر تولید کراتین و اسید آمینه در بدن بسیار برای ورزشکار اهمیت دارد. البته میزان مصرف گوشت قرمز باید به اندازه باشد ولی به هر حال باید روزانه آن را مصرف کرد. منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید