چای را اینگونه نگهداری کنیم

چای پرمصرف ترین نوشیدنی گرمی است که ذائقه مردم کشورمان با آن خو گرفته و تا کنون هیچ نوشیدنی دیگری نتوانسته جایگزین آن شود، اما نگهداری آن فنون خاص خود را می طلبد که به آنها اشاره کرده ایم.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، برای اینکه از طعم بهتر چای بهره بگیریم می توان نکته های کوچک اما حائز اهمیتی را رعایت کرد. این نکته ها به شرح زیر آمده اند: » چای را در جای خشک نگهداری کنید ، اگر چای خشک بیشتر از چند روز در مکان مرطوب بماند کپک می زند و بدطعم می شود ، یخچال به دلیل رطوبت، مناسب نگهداری چای نیست. » کابینت‌ هایی که از نور و رطوبت دور هستند، مناسب‌ ترین مکان نگهداری چای خشک محسوب می‌ شوند. » پیشنهاد می شود برای جلوگیری از تغییر عطر، طعم و رنگ چای، آن را درون ظروف شیشه‌ ای یا فلزی تیره‌ قرار دهید. » اگر می خواهید چای خشک را پس از خارج کردن از بسته بندی درون شیشه‌ مخصوص چای، قند و شکر در کنار کتری بگذارید دقت کنید مقداری اضافه کنید که تا یک هفته مصرف شود زیرا قرار گرفتن چای خشک در نور زیاد باعث افت کیفیت و عطر آن می‌شود. » چای خشک را برای چند ماه آینده نخرید و انبار نکنید، چای خشک هرچه تازه تر باشد، عطر و طعم بهتری خواهد داشت، بهتر است هر بار یک بسته چای خریداری و مصرف کنید. » اگر چند بسته چای را یکجا خریداری کردید بهتر است تا زمانی که به آنها نیاز ندارید بسته‌ ها را باز نکنید چون اگر آن را خارج کنید تا زمان اتمام مصرف، عطر و طعم خود را از دست می دهد. » پس از هر بار استفاده حتماً در ظرف چای خشک را محکم ببندید، گرما و هوا از دیگر عوامل از بین برنده عطر و طعم و حتی رنگ چای هستند. » هرگز از قاشق خیس برای برداشتن چای خشک از ظرف استفاده نکنید، رطوبت می‌ تواند باعث کپک زدن بخش انتهایی چای شود. » تا حد امکان از خرید و نگهداری چای فله‌ای خودداری کنید، در خرید محصولات فله‌ ای نمی شود به تازه یا کهنه بودن محصول و چگونگی نگهداری آن اطمینان کرد. » چای خشک به سرعت بوی مواد غذایی دیگر را جذب می‌ کند، پس از قرار دادن آن در کنار موادی با بوی تند مانند سیر یا سرکه خودداری کنید. » اگر می‌ خواهید چای خوش عطری داشته باشید، داخل ظرف چای خشک چند چوب دارچین، دانه هل یا چند گلبرگ گل محمدی کاملاً خشک بیندازید. » چای های فوری کیسه‌ ای فقط برای مواقع ضروری و مسافرت‌ تولید شده‌ اند بنابراین خریدن چند بسته از آنها و نگهداری‌ شان در منزل کار درستی به نظر نمی‌ رسد. » پس از باز کردن بسته‌ بندی چای‌ کیسه‌ ای حتماً چای‌ ها را با بسته‌ بندی درون نایلونی قرار دهید و در آن را محکم گره بزنید، زیرا چای‌ های کیسه‌ ای پیش از مصرف شسته نمی‌ شوند و امکان نشستن گرد و غبار روی آنها و آلودگی وجود دارد. » چای‌ های کیسه‌ ای به سرعت بوی محیط را به خود می‌ گیرند؛ بنابراین از رها کردن طولانی‌مدت در محیط‌ های باز و بدون بسته‌ بندی اصلی خودداری کنید. منبع: سایت ایران کوک

دیدگاه تان را بنویسید