اسمعیل کریم زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این صندوق ها در زمینه های مختلف کشاورزی و دامپروری و صنایع تبدیلی در سطح مشاغل خانگی به اعضای خود وام پرداخت کرده است.
وی اضافه کرد: در این استان سهم زنان در تولید محصولات زراعی در مرحله کاشت 45 درصد، داشت 23 درصد و برداشت 25 درصد بوده و درعملیات دامداری و چرا 20 درصد، تعلیف 45 درصد، مراقبت 43 درصد و شیردوشی 87 درصد است.
وی با اشاره به اجرای طرح انتخاب، آموزش، ارائه خدمات مشاوره ساماندهی زنان کشاورز در جهت ارتقای کیفیت و استاندارد سازی تولیدات آنها برای رسیدن به افزایش و پایداری اشتغال با همکاری سازمان ملی استاندارد ایران اظهار کرد: برگزاری 6 کارگاه آموزشی در راستای تولید محصول سالم، برگزاری دوره آموزشی آشنایی با اصول و قوانین استاندارد در محصولات کشاورزی و دامی برای 100 نفر و ایجاد پنج سایت تولید محصول سالم سبزی وصیفی از جمله اقدامات انجام شده در راستای انعقاد تفاهم نامه با اداره کل استاندارد استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایحان غربی با اشاره به اجرای تفاهم نامه همکاری با بسیج سازندگی و اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی ادامه داد: در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و بهره گیری از همه ظرفیت های موجود جهت افزایش تولید و بهره وری وافزایش شاخص های آموزشی مهارتی و تامین امنیت غذایی، پروژه های اقتصاد مقاومتی در زمینه های پرورش مرغ بومی وسایر ماکیان، پرورش قارچ خوراکی، پرورش ماهی، زنبور عسل، تولید کودورمی کمپوست وتولید محصولات گلخانه ای برای زنان روستایی وپرورش کرم ابریشم آموزش های لازم ارائه و در این راستا بیش از 200 نفراز زنان روستایی درکل استان ازتسهیلات موجود استفاده کرده اند که اکثریت منجر به اجرای طرحهای تولیدی واشتغالزایی شده اند.
کریم زاده برگزاری دوره های انفرادی برای یک هزار و 500 نفر و دوره ترویجی برای یک هزار و 268 نفر و دوره مهارتی برای 620 نفر ویژه زنان روستایی در سال 95 درزیر بخش های مختلف کشاورزی از محل اعتبارات استانی ومشارکتی را از دیگر اقدامات انجام گرفته در سال گذشته در حوزه زنان روستایی و عشایری عنوان کرد.
وی با اشاره به اجرای طـرح ایجاد 600 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در کشور، افزود: هدف از اجرای این طرح توانمندسازی زنان روستایی از طریق جلب مشارکت و همکاری های اجتماعی زنان روستایی در اداره جامعه محلی و تأمین مالی جهت حمایت از کسب و کارهای کوچک زنان است.
وی اضافه کرد: در این راستا در نیمه دوم سال 94 در این استان 40 صندوق در شهرستان های مجری تفاهم نامه صندوق امید تشکیل شد که به ارکان و اعضای آنها آموزش های لازم ارائه می شود که در حال حاضر این تعداد به 114 صندوق افزایش یافته است.
به گزارش ایرنا، درآمدزایی برای روستاییان در راستای تثبیت جمعیت این مناطق و مهاجرت معکوس به روستاها از جمله برنامه های دستگاه های اجرایی است که صندوق های خرد زنان روستایی نیز در همین راستا پایه ریزی شده است.
8135/2093 ** خبرنگار: شهین بیدادرس ** انتشاردهنده: صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.