توحید ولی نژند پژوهشگر جوان مرکز رشد شهید فراحی بسیج مراغه که این اختراع خود را در سازمان ثبت شرکت ‌ها و مالکیت‌ های صعنتی ایران به شماره 77789 ثبت کرده است روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با استفاده از این دستگاه سیمان زنی و تگری پاشی انواع دیوار‌ها در ارتفاع و عرض ‌های متفاوت به سهولت انجام می شود.
وی افزود: این دستگاه به عنوان چاپگر سیمان برای استفاده در ساختمان های بلند مرتبه بدون استفاده از داربست و بدون دخالت کارگر به کار می رود.
وی با اشاره به مزایای این دستگاه ادامه داد: اجرای پوشش یکنواخت سیمان و نمای سیمانی روی دیوار، سرعت و دقت بالا و استفاده از مصالح کم از ویژگی‌ های این دستگاه است.
وی با بیان اینکه نحوه عملکرد این دستگاه مشابه چاپگرهای جوهر افشان است اضافه کرد: کارتریج سیمان در این دستگاه با مکانیسم خاص اسکاچ یوک و عمل پاشش آن از هد کارتریج به کمک فشار باد کمپرسور انجام می‌شود.
وی گفت: این دستگاه خودکار سیمان کاری نمای ساختمان قادر است روزانه صدها مترمربع سیمان کاری را بر حسب نوع کار و ساعات مورد استفاده بدون دخالت نیروی انسانی و کارگر ساختمانی انجام دهد.
وی با بیا اینکه برای ساخت و طراحی این دستگاه یک سال زمان صرف کرده افزود: برای این منظور 150 میلیون ریال نیز هزینه شده است.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی** انتشار: رستگار
3077/7487/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.