یک پزشک تغذیه با تاکید بر وجود چربی نرمال در ترکیب غذایی سحری گفت: سالاد، سبزی، برنج، خورشت، نان و ... در ترکیب غذایی سحری مناسب بوده و باید از مصرف زیاد سرخ‌کردنی‌ها و موادغذایی چربی در این وعده خودداری شود.
 
دکترحسن فرهاد غیبی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان‎شرقی، با تاکید بر مصرف سالاد و سبزی در ترکیب غذایی سحری، اظهار کرد: سحری باید همانند وعده‌ی ناهار مصرف شود و مواد غذایی که در روزهای عادی در وعده‌ی ناهار استفاده می‌شد، در سحری مصرف شود.
 
وی با اشاره به نوشیدن حداکثر یک فنجان چای در سحری، خاطرنشان کرد: روزه‌داران سعی کنند در ترکیب غذایی سحری از مصرف زیاد چای خودداری کنند، چرا که احتمال دارد در ساعات‌های روز با تشنگی مواجه شوند.
 
فرهاد غیبی افزود: در ماه مبارک رمضان برخی از روزه‌داران با سردرد مواجه می‌شوند که ناشی از کاهش قندخون نبوده و احتمال دارد در نتیجه‌ی عادت فرد به چای عارض شود.
 
وی با تاکید بر رعایت نکات تغذیه‌ای در ایام مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: مصرف سوسیس، کالباس، غذاهای خشک، کوکو، کتلت و بادمجان در سحری مورد تایید نبوده اما مصرف سالاد، برنج با خورشت، نان، میوه و یک فنجان شیر مناسب این وعده‌ی غذایی است.
 
وی با اشاره به اینکه بهتر است بین سحری و خواب بعد از آن، یک ساعت فاصله بیفتد، خاطرنشان کرد: رعایت این نکته به ویژه برای افرادی که نگران بالا رفتن وزن خود هستند، ضروری است. 
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.