جستجوی پیشرفته

نتیجه جستجو

4721 مورد
  • بهتر است وعده افطار با یک نوشیدنی گرم و کمی شیرین و سبک، ساده و زودهضم آغاز شود و بهترین گزینه، مصرف خرما، عسل، انجیر یا کشمش به‌همراه یک دمنوش گرم است؛ چرا که علاوه‌ بر افزایش سریع قند خون و رفع ضعف قوا، سبب تقویت عملکرد معده شده و مانع از پرخوری می‌شود.

  • کارشناس بهداشت ایمنی غذایی از زولبیا و بامیه به عنوان یکی از خوراکی‌های ویژه ماه مبارک رمضان یاد کرد و افزود: بسیاری افراد این خوراکی را برای افطار در ماه مبارک رمضان خریداری می‌کنند و با توجه به مصرف بالای آن در جامعه نیاز است افراد به نکاتی هنگام خرید زولبیا و بامیه دقت کنند.

  • نوشیدن آب خیارشور فواید متعددی برای سلامتی دارد، مانند تسکین درد و تنظیم قند خون. همچنین یک جایگزین عالی برای نوشیدنی های ورزشی شیرین است. ادامه مطلب را بخوانید تا از فواید مختلف این نوشیدنی نمکی باخبر شوید!

  • خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود. خورش چغاله بادام یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل اینکه چغاله بادام فقط در اوایل فصل بهار موجود است ، یک خورش فصلی محسوب می‌شود.

  • به گفته دانشمندان، این گیاه را می‌توان به روش‌های مختلفی از جمله ترشی انداختن با نمک، تخمیر، خشک کردن، کنسرو کردن یا تازه پختن مصرف کرد. حتی می‌توان آن را منجمد یا آبگیری کرد.

  • پوست کیوی منبع طبیعی فیبر محسوب می‌شود. اگر در حال حاضر کیوی را در غذاهای خود دارید، پوست آن را هم اضافه کنید تا به بدن شما طراوت بیشتری بدهد. کیوی مدت‌زمان لازم برای حرکت مدفوع در دستگاه گوارش را کاهش می‌دهد.

  • اگر شیوه صحیح مصرف مواد غذایی را بدانیم، بیشترین بهره را از خاصیت و ویتامین آنها می بریم؛ در این مطلب چند مورد از مواد غذایی‌ که نباید پخته شوند و خام خورده شوند را آورده‌ایم.

  • نوشیدن روزانه یک فنجان چای زنجبیل خواصی بیشتر از تسکین معده دارد. این ریشه قابل توجه هزاران سال است که به عنوان یک گوهر آشپزی و درمان دارویی قدرتمند به دلیل خواص فوق العاده تسکین دهنده آن مورد توجه بوده است. کیفیت گرم کنندگی زنجبیل به ویژه هنگامی که ریشه آن در آب داغ دم کرده و چای درست می‌کنید لذت بخش است.