جی پلاس؛
فواید شگفت انگیز تخمه هندوانه
دانههای هندوانه علیرغم اندازه کوچک، ارزش غذایی زیادی دارند، زیرا سرشار از مواد مغذی مانند منیزیم، آهن، روی و درصد بالایی از ویتامینهای گروه B، اسیدهای آمینه و انواع چربیهای مفید هستند.
دانههای هندوانه علیرغم اندازه کوچک، ارزش غذایی زیادی دارند، زیرا سرشار از مواد مغذی مانند منیزیم، آهن، روی و درصد بالایی از ویتامینهای گروه B، اسیدهای آمینه و انواع چربیهای مفید هستند.
محققان کالج دارتموث چندین نوع غذای دریایی را آزمایش کردند و نمونهها نشان دادند که میگو و خرچنگ حاوی سطوح خطرناکی از PFAS (به ترتیب حدود 1.74 و 3.30 نانوگرم در گرم) هستند که یک سم است.
پختن بیش از حد ماهی ممکن است منجر به خشک و سفت شدن گوشت آن و تشکیل ترکیبات مضر شود و مهمتر از آن، خطر ابتلا به بیماریهایی چون آلزایمر و دیابت را افزایش دهد. برای کاهش این مخاطرات، ترجیحاً ماهی را در معرض حرارت و شعله مستقیم قرار ندهید. همچنین سعی کنید زمان پخت را تا حد امکان کوتاه نگه دارید.
متخصصان تغذیه توصیه می کنند حداقل سه ساعت قبل از خواب شام بخورید.
ماست به روش ترکها یکی از انواع آش ماستهای سنتی ایرانی است که بسیار خوشمزه است و طعم فوقالعادهای دارد.
اغلب مواد غذایی در فریزرهای خانگی حدود دو تا سه ماه سالم میمانند، ولی دستورالعمل و نکات نگهداری با توجه به نوع ماده غذایی متفاوت است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: نمک کم مصرف کنید و نمک مصرفی هم حتما یددار و تصفیه شده باشد و نمک یددار برای اینکه ید در آن باقی بماند حتما در مراحل پایانی پخت به غذا اضافه شود.
اگرچه تحقیقات نشان میدهد که خوردن سیب ممکن است خیلی با مراجعه کمتر به پزشک همراه نباشد، اما افزودن سیب به رژیم غذایی شما میتواند به حفظ سلامتی کمک کند.این مطلب نگاه دقیق تری به این موضوع دارد که آیا خوردن روزانه یک سیب میتواند به دور نگه داشتن شما از مراجعه به پزشک کمک کند یا خیر.
رییس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی یزد به تهدیگ غذا که ما ایرانیها به آن بسیار علاقهمند هستیم اشاره کرد و گفت: دیده میشود هر چه تهدیگ غذا سرخ شدهتر باشد برایمان لذیذتر است درحالیکه تهدیگ میتواند سرطانزا باشد؛ البته نباید فراموش کرد که نان برشته با سوخته متفاوت است و باید تکههای سوخته را جدا کرد.
موزهای رسیده دارای شاخص گلیسمی نسبتا بالایی هستند، به این معنی که قند خون پس از مصرف موز به سرعت افزایش مییابد