به گزارش ایرنا، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی شامگاه چهارشنبه در آیین تکریم و معرفی شهردار اراک در فرهنگسرای شهر اراک افزود: این کلانشهر به اجرای تعدادی طرح های مهم عمرانی و زیر بنایی نیاز دارد.
وی افزود: ایجاد میدان بزرگ در جوار مصلی و میدان سرداران می تواند به سند افتخاری برای 500 سال آینده این کلانشهر تبدیل شود.
امام جمعه اراک گفت: میدان های شهر اراک به علت وسعت کم جوابگو حجم ترافیک و تردد نیست و لازم است مسئولان مدیریت شهری در این خصوص چاره اندیشی کنند.
آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: مدیریت امور شهری در استان مرکزی به افرادی کاردان، لایق و دلسوز نیاز دارد تا از ظرفیت این استان به نحو شایسته استفاده شود.
وی اظهار کرد: قطار شهری از دیگر نیازهای کلانشهر اراک برای کاهش بارترافیکی است تا در مسیر مهاجران و شهر جدید امیر کبیر خدمات رسانی کند.
آیت الله دری نجف آبادی گفت: پیگیری تنگناهای حاشیه کلانشهر اراک نیازمند تدبیر مجموعه دستگاه های متولی، به ویژه شهرداری است.
وی تصریح کرد: امیدواریم در دولت دوازدهم شاهد پیشرفت های چشمگیری در استان مرکزی باشیم.
استاندار استان مرکزی نیز گفت: برای شهرداری ها بیش از 300 نوع وظیفه تعریف شده است و امور شهروندان قبل از تولد تا بعد از مرگ به شهرداری در اتباط است.
سیدعلی آقازاده افزود: امروز شهرداری ها به علت رکود اقتصادی حاکم بر بخش مسکن از نظر درآمد شرایط مطلوبی ندارند و امید است شهرداری ها با بسیج امکانات و ظرفیت های موجود از این بحران خارج شوند.
وی گفت: وضعیت خدمات شهری در کلانشهر اراک مطلوب است و فضای سبز مناسبی وجود دارد، اما آنچه شهر اراک و مردم آن باید بهره مند باشند، فراتر از این امکانات است.
استاندار استان مرکزی گفت: انتظار از شهرداری اراک بالا است و باید تعدادی پروژه عمرانی برای شهر اراک تعریف و برای اجرای آن از ظرفیت های استان استفاده شود.
آقازاده افزود: این پروژه ها باید در کلانشهر اراک منجر به تحول شود که هم از نظر عمرانی و هم از نظر زیباسازی و ترافیک تاثیرگذار باشد.
وی اظهار کرد: استانداری با همه توان از شهرداری و شواری پنجم شهر اراک حمایت می کند و برای تحقق اهداف از هیچ همکاری و تلاشی دریغ ندارد.
استاندار مرکزی گفت: تلاقی انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم با شورای پنجم و آغاز فعالیت این 2 مجموعه فرصت مغتنمی است تا در عمر چهار ساله هر دو مجموعه بتوانند، به مردم بیشتر خدمت رسانی کنند.
آقازاده افزود: خیلی از شوراهای اسلامی شهرها با دولت هماهنگ هستند ودولت از آنها حمایت می کند و در واقع شهردار جدید اراک بهترین فرصت را کسب کرده تا درسایه همکاری و تعاملی که بین مسئولان وجود دارد، به شهروندان خدمت رسانی کند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی هم گفت: با تجربه ارزشمندی که شهردار جدید اراک دارد، انتظار است در این مسئولیت مهم موفق و پیروز باشند.
محمدعلی کریمی افزود: ارزش خدمت در نظام جمهوری اسلامی ایران و خدمت در شهرداری ها با تنوع گسترده، نیازمند مدیریت هدفمند و باتجربه است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: توفیق حضور در شهرداری ها با وظایف گسترده و متنوع یک فرصت ارزشمند برای خدمت صادقانه و بی منت به مردم است.
کریمی افزود: همه شهرداران در دوره های متوالی در اراک خدمت کرده اند اما واقعیت این است که هرکس نگاه اجمالی و منصفانه ای به کلان شهر اراک داشته باشد، از وجود تعدادی برنامه و طرح های عقب افتاده مطلع می شود.
وی اظهار کرد: هیچ کس انتظار معجزه از شهرداری و شورای شهر ندارد اما با تدبیر و سیاست گذاری منطقی و اصولی می توان مسائل و مشکلات را رفع و کارنامه درخشانی در پایان دوره خدمت به مردم ارائه داد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت:ظرفیت نیروی انسانی مناسبی در مجموعه شهرداری اراک وجود دارد و در صورتی که شهرداری بتواند انگیزه را در نیروهای این مجموعه افزایش دهد، به توفیق بزرگی دست یافته است.
وی اظهار کرد: اداره یک کلانشهر بدون برنامه و راهبرد عملی ناممکن است و استفاده از ظرفیت رسانه ها؛ شهرداری را در پیشبرد اهداف کمک می کند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: تعیین تکلیف طرح 55 متری اراک باید به عنوان یکی از اولویت های کاری شهرداری جدید اراک باشد تا شهروندان از این سردرگمی نجات یابند.
کریمی افزود: مهمترین چالش شهرداری ها فقدان درآمد پایدار است که مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون در صدد است این نقیصه را برطرف کند.
وی اظهار کرد: استانی شدن محدوده وصول و توزیع عوارض مالیات برارزش افزوده در قالب برنامه ششم در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
کریمی گفت: شاید این مصوبه برای شهرهای بزرگی چون ساوه و اراک متنفع کننده نباشد، اما مطمئن ترین منبع مالی برای شهرهای کوچک است.
وی افزود: برای احقاق حق شهروندان اراک در حوزه اعتبارات آلایندگی، مکاتباتی در سطح ملی و استانی صورت گرفته است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید اجازه دهیم چراغ باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری خاموش شود و این مجموعه باید به ارائه خدمات فرهنگی و ورزشی ادامه دهد.
دیگر نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مردم اراک وقتی شهر خود را با سایر کلانشهرها مقایسه می کنند می بینند این کلانشهر مشکلات ساختاری متعددی دارد.
سید مهدی مقدسی افزود:باید با اتحاد و انسجام به سمتی حرکت کرد تا مسئولان خدمات موثر و قابل لمسی به مردم ارایه دهند.
وی اظهار کرد: مردم از تمام داشته خود برای نظام سرمایه گذاری کرده اند اکنون نوبت مدیران است و باید از این فرصت خدمت به نحو شایسته و بایسته استفاده کرد.
مقدسی اظهار کرد: شهردار جدید باید با مشورت شورای پنجم منابع مالی جدیدی برای شهرداری پیش بینی کند و سرمایه گذاری مشارکتی یکی از راه های جذب منابع مالی برای شهرداری است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: باید چند طرح مهم برای تحول در کلانشهر اراک تعریف و با همه توان برای به نتیجه رسیدن آن تلاش شود.
مقدسی افزود: شهروندان از طولانی شدن تعیین تکلیف طرح 55 متری رضایت ندارند و منتظرند هرچه زودتر تکلیف این طرح مشخص شود.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز گفت: اراک شهر مشاهیر و رجال پرافتخار ایران است اما با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کند.
کاوه فلک افلاکی افزود: آلودگی هوا، ترافیک، فقدان زیرساخت شهری متناسب از جمله مشکلاتی است که مردم اراک از آن رنج می برند.
وی اظهار کرد: شورای اسلامی دوره پنجم از شهردار جدید انتظار دارد تا با به کارگیری روش ها و مدیریت علمی سامان بخشی شهری را به منصه ظهور برساند.
وی بیان کرد: پرسنل شهرداری اراک بی انگیزه هستند و از شرایط کاری خود اطمینان ندارد و این امر آفتی در بهره وری کار محسوب می شود.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: شهر اراک نسبت به سایر کلانشهرها فاقد امکانات و اماکن فرهنگی، ورزشی و اجتماعی لازم است.
شهردار جدید اراک نیز گفت: در سایه همدلی، همکاری و هم اندیشی مسئولان و مشارکت مردم شهر اراک به زودی شاهد تغییرات قابل لمسی خواهد بود.
داود تاجران افزود: ادامه اجرای طرح فضای سبز 700 هکتاری، رونق اقتصادی و توسعه فضاهای ورزشی از اولویت های شهرداری اراک است.
شهردار اراک گفت: برای اجرای طرح های عمرانی شهر اراک روزشمار نصب می شود تا با مدیریت زمان از فرسایشی شدن امور جلوگیری شود.
وی اظهار کرد: با فراهم شدن امنیت برای سرمایه گذاران می توان از این فرصت درجهت تامین منابع مالی شهرداری استفاده کرد.
وی جوانگرایی و به کارگیری نیروهای خلاق و جوان را از برنامه های خود برشمرد و بیان کرد: سمن ها، هیات های مذهبی و شهروندان و همه دلسوزان مدیریت شهری در اداره شهر سهیم هستند.
کلانشهر اراک مرکز استان مرکزی است و بر اساس آمار سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 95، در این شهر 520 هزار نفر جمعیت زندگی می کند.
6991/3075/خبرنگار: معصومه ابراهیمی ***انتشاردهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.