به گزارش خبرآنلاین، اکبر شریعت نویسنده نمایش «پاشا»، گفت: برای اینکه بخواهیم برای یک یا دو دهه آینده نسلی از نویسندگان در حوزه تئاتر و فیلم تربیت کنیم باید از همین امروز شروع کنیمتا بتوانیم متون ارزشمندی در تئاتر و سینمای کشور خلق کنیم.

شریعت ادامه داد: از دیدگاه من باعث تاسف است درحالیکه تئاتر ما در زمینه های مختلف همچون گریم، طراحی و اجرای صحنه، کارگردانی و... بسیار پیشرفت خوبی داشته اما در زمینه نویسندگی همچنان مساله داریم.

وی یکی دیگر از دلایل عقب ماندن حوزه نمایشنامه نویسی و فیلمنامه نویسی در تبریز را عدم استقبال کارگردانان دانست و یادآور شد: کارگردانهای فیلم و تئاتر ما نوشته خود یا متن خارجی یا نویسنده های بنام کشوری را به متون بومی ترجیح داده و کار می کنند و بدیهی است در این فضا، نباید انتظار پیشرفت داشت.

این نویسنده صاحب نام تبریزی مشکل متون ترکی را به مراتب بیشتر دانست و تصریح کرد: نوشتن به زبان ترکی باعث می شود ادبیات نمایشی بوجود آید اما بنا به دلایل مختلفی ماننده نبود متن واحد نوشتاری و اختلاف سلیقه در این خصوص، کمتر نویسنده ای حاضر به پرداختن به متون ترکی می شود.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد ادبیات نمایشی ترکی ادامه داد: اگر دوستان به نوشته های دیگران ارزش قایل باشند، هنرمندان توانمند نیز به این عرصه روی آورده و نویسندگی رشد می کند در غیر اینصورت آینده ی روشنی در پیش نخواهیم داشت.

46

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 721936
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.