پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، پلیس کودکان برده را در حیدر آباد نجات داد در حالی که مشکل کودکان کار در هند همچنان ادامه دارد.
بنا به اظهارات افسرارشد پلیس هند، صدها کودک برده در طی حملات شش روزه به کارگاه‌هایی در استان مرکزی حیدرآباد نجات یافتند.
پلیس هند
برای مبارزه با ریش کن کردن بردگی کودکان دراستان حیدرآباد ۱۲۰کودک را که برخی از آنان بیمار، کم وزن و دچار آسیب روانی بودند در طی حملات به کارگاه هایی که النگو و سایر محصولات می ساختند، نجات داد.
ستیانارایانا معاون پلیس جنوب حیدرآباد گفت: آنان دچار بیماری‌های مزمن پوستی و سوء تغذیه هستند. این کودکان ضربات روحی سختی دیده اند و به طور قابل رویت از وحشت میلرزند.
این کودکان به اینکه مجبور می شدند ۱۶ ساعت بی وقفه کار کنند و در صورت سرپیچی تهدید به خشونت و ندادن غذا می شدند، از صاحبان این کارگاه ها شکایت کردند.
بسیاری از این کودکان سال گذشته پس از آنکه در استان فقیرنشین بیهار توسط والدینشان به قاچاقچیان در ازای ۵ تا ۱۰ هزار روپیه (معادل ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار آمریکا) به فروش رسیده اند به آنجا منتقل شدند.
ستیانارایانا با اشاره به اینکه مبارزه با کار اجباری و قاچاق ادامه خواهد داشت، بیان کرد: ‌آنان در اتاق‌های کوچک و کثیف بدون هواکش در حالی که در معرض گازهای مضر بودند نگهداری می شدند.
پلیس از هفته گذشته عملیات نجات این کودکان را از کارگاه های واقع در کوچه‌های باریک شهر که توسط فعالان حقوق کودکان اطلاع رسانی شده بود آغاز کرده است.
به گفته معاون پلیس جنوب حیدرآباد، هفته گذشته حدود ۲۲۰ کودک در پی حملات مشابه پلیس به کارگاه هایی در جنوب شهر نجات پیدا کردند.
31 قاچاقچی و آژانس‌های مربوط به این پرونده دستگیر و به اتهام برده گرفتن ‌کودکان مجرم شناخته شده اند. همچنین پلیس سعی بر بازگرداندن این کودکان به خانواده هایشان دارد.
فیلم تلویزیونی که پس از این حملات تهیه شد کارگاه‌های کوچک و کثیف بدون پنجره و لباس هایی را که دور ریخته شده بودند را نمایش داد. کودکان در اتاقی نشسته بودند و سر در گم افسران پلیس را می نگریستند.
گزارش شده است که در هند در هر ساعت ۱۱ کودک مفقود می شوند و تقریبا ۴۰ درصد از آنان دیگر پیدا نمی شوند.
با توجه به اظهارات پلیس و فعالان حقوق کودک بسیای از آنان در دام گروه‌هایی می افتند که مجبورشان به فحشا، کار و بردگی می کنند.
فعالان که همواره پلیس را به دلیل چشم پوشی بر قاچاق کودکان مورد انتفاد قرار می دادند، از این عملیات پلیس استقبال به کردند. آن‌ها هشدار دادند که اگر از جوانان مراقبت نشود آنان به آسانی می توانند طعمه جنایتکاران شوند.
بووان ریبهو وکیل و فعال جنبش نجات کودکان، بیان کرد: این یک ابتکار عالی است. نجات کودکان کار آغاز شده است. باید اطمینان حاصل کنیم که آنان به زندگی باز می گردند و شرایط گذشته شان جبران می شود. همچنین باید مجریم به جزای خود برسند.
کلان شهرهای هند مانند دهلی، کلکته و بمبئی که خانواده‌های فقیر در روستاها به وعده شغل و دستمزد ماهانه کودکان خود را به فروش می رسانند، مورد هدف گروه‌ها قاچاق انسان هستند.
بسیاری از این کودکان برای کار ساختمانی و ساخت و ساز بکار گرفته می شوند. برخی دیگر برای برداشت، کشاورزی و صنایعی هم چون تنباکو، النگو سازی و قالی بافی مورد استفاده قرار می گیرند.
با توجه به ارقام منتشر شده دولت، در سال گذشته حدود چهار میلیون کودک به عنوان نیروی کمکی داخلی در رستوران ها، کارخانه‌های پوشاک و موارد دیگر مشغول به کار شده اند. متخصصان می گویند ارقام واقعی بیش از این ها است.
کیلاش ساتیارتی فعال حقوق بشر در هند سال گذشته به منظور تلاش هایش برای توقف کودکان کار از جمله قاچاق کودکان به منظور بردگی، جایزه ی نوبل صلح را از آن خود کرد.
عکس: رویترز
مترجم: گلناز سادات غفاری

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.