امروز دشمن و ضدانقلاب با استفاده از امکانات فضای مجازی نمودی غیرواقعی از دهه 50 ارائه می دهند

رییس بنیاد امید ایرانیان گفت: انسجام و اجماع کامل ما در انتخابات آینده باعث پیروزی تفکر اصلاحات خواهد شد.

به گزارش جماران به نقل از ایسنا، محمدرضا عارف در سیزدهمین کنگره حزب مردم‌سالاری، اظهار کرد: مهمترین مسأله امروز برای ما انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان است که نتیجه آن در انتخابات‌های 96، 98 و 1400 قطعاً تأثیرگذار خواهد بود. ما باید بپذیریم که پیام انسجام و اجماع کامل اصلاح‌طلبان باعث پیروزی تفکر اصلاحات خواهد شد.

وی اضافه کرد: نباید از الان بحث لیست جداگانه را مطرح کنیم. بلکه باید با اجماع کامل حرکت کنیم و راهی جز همراهی و همدلی نداریم. باید برای یک بار هم که شده از خودخواهی عبور کنیم و سهم‌خواهی را کنار بگذاریم. چرا که نتیجه سهم‌خواهی‌ها را پیش از این دیده‌ایم و همه مشکلات و دعواها از سهم‌خواهی آغاز می‌شود.

عارف با بیان این‌که شرایط به گونه‌ای نیست که یک حزب به نتیجه برسد، تأکید کرد: ما هیچ راهی جز حرکت جبهه‌ای نداریم و برای پروژه کوتاه مدت سال آینده باید جبهه‌ای حرکت کنیم. در جبهه اصلاحات باید همه احزاب را در نظر بگیریم و نباید گزینشی عمل کنیم. ما باید همه احزاب را در جایگاه حقوقی خودشان بشناسیم. مهمترین وظیفه جبهه ما تقویت احزاب و تشکل‌هاست و نگاه حذفی یا کاهش قدرت در مشی اصلاح‌طلبی نمی‌گنجد.

وی ادامه داد: انتخابات آینده برای ما فرصتی است تا احزاب را تقویت کنیم. همچنین به تقویت تشکل‌های مردمی بپردازیم. امروز یک سرمایه ارزشمند اجتماعی 73 درصدی خلق شده و نباید به دنبال این برویم که ما چه سهمی داشته‌ایم و یا دیگران چه سهمی داشته‌اند. اکنون آثار این سرمایه اجتماعی را می‌بینیم و وظیفه همه ما حفظ این سرمایه است. ضمن این‌که باید برای 27 درصدی که رأی نداده‌اند نیز برنامه‌ریزی و تلاش کنیم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین بیان کرد: نگاه ما به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی این است که مردم همه کاره هستند. ما اختلاف سلیقه را ارزش می‌دانیم و این برایمان تهدید نیست. چون اختلاف نظری که با برادری پذیرفته شود باعث حرکت خواهد شد.

وی ادامه داد: وظیفه دیگر ما تلاش برای همگرایی کامل است و اگر خلاف این موضوع حرکت کردیم باید در اصلاح‌طلب بودن خودمان شک کنیم. برای پیروزی در انتخابات در کل کشور یک لیست واحد بیابیم. هر چند هنوز هم فکر می‌کنم می‌توانیم یک ائتلاف نسبی با رقیب داشته باشیم. چون داشتن چند نماینده مشترک با رقیب محور تفاهم خواهد شد.

رئیس بنیاد امید ایرانیان در ادامه با اشاره به نزدیکی سالگرد پیروزی انقلاب یادآور شد: دو ویژگی مهم انقلاب ما به عنوان بزرگترین انقلاب فرهنگی یکی توجه کامل به ارزش‌های اسلامی و دیگری توجه کامل به نقش مردم به عنوان صاحبان اصلی انقلاب است که اوج این نگاه‌ها را در 15 خرداد 42 و 12 بهمن 57 دیده‌ایم.

وی در ادامه تأکید کرد: افتخار نظام جمهوری اسلامی این است که هر مسئولی در نظام به صورت مستقیم یا غیرمستقیم منتخب مردم است و هر نهاد و گروهی که بخواهد از مردم جلو بیفتد خودش را با مشکل مواجه خواهد کرد. بهترین راه برای تحقق حرکت مردم نیز احزاب هستند. پس باید به نقش تحزب جدی‌تر توجه شود چون متأسفانه هنوز سازوکار رویکرد نگاه مناسب به احزاب را نداریم.

عارف ادامه داد: در احزاب ما معمولاً تفکر از بالا به پایین وجود داشته در حالی که برای شکل‌گیری حزب راهی جز رشد از پایین به بالا وجود ندارد. باید تقویت نظام تحزب مورد توجه تشکل‌ها قرار گیرد. مهمترین وظیفه احزاب نیز توسعه مردم‌سالاری، ‌افزایش مشارکت مردم و ارتقای حضور مردم است. چون مردم سرمایه معنوی حکومت هستند.

وی در توصیه خود به احزاب اصلاح‌طلب تأکید کرد: باید کادرسازی صورت گیرد. چرا که ما تاکنون از کادرسازی و توانمندسازی غافل بوده‌ایم. آموزش، بازآموزی و برنامه‌ریزی جدی برای جذب جوانان نکته دیگری است که باید به ‌آن توجه کرد. چون شکاف عمیقی بین نسل اول و سوم انقلاب احساس می‌شود.

وی افزود: متأسفانه برای رساندن پیام انقلاب به نسل سوم کوتاهی کرده‌ایم و امروز دشمن و ضدانقلاب با استفاده از امکانات فضای مجازی نمودی غیرواقعی از دهه 50 ارائه می‌دهند و چون ما کم‌کار بوده‌ایم این نگاه در حال جا باز کردن بنی جوانان است که برای انقلاب و ادامه راهمان خطرناک خواهد بود.

معاون اول دولت اصلاحات در پایان اظهار کرد: بداخلاقی با معیارهای ما همخوانی ندارد. اما متأسفانه بخش‌هایی از جامعه و نظام به جای آن‌که به دنبال رساندن پیام انقلاب باشند مهمترین دغدغه‌شان طرد یکدیگر شده است. اما ما اصلاح‌طلبان می‌توانیم ادعا کنیم که وفادارترین قشر به ارزش‌های انقلاب اسلامی بوده‌ایم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.