وزیر کشور از وجود خلاء قانونی برای برگزاری انتخابات شورا یاری ها در وزارت کشور خبر داد و گفت: طبق قانون، انتخاباتی با عنوان شورای یاری ها نداریم.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، «عبدالرضا رحمانی فضلی» روز دوشنبه در حاشیه هفتادمین نشست شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران افزود: طبق مقررات وزارت کشور سه انتخابات برگزار می کند که شامل مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی است.

وی با بیان این که مجوز قانونی برای این سه انتخابات صادر می شود، تاکید کرد: هر نوع انتخابات و مرجع با رای مردم، اصناف و اقشار و باید مطابق قانون باشد.

وزیر کشور همچنین گفت: وزارت کشور نمی تواند درانتخابات شورایاری ها دخالت کند و آنهایی که متولی هستند باید خودشان این موضوع را دنبال کنند البته این کار باید با مجوز قانونی انجام شود.

ثبت نام از داوطلبان شرکت در انتخابات چهارمین دوره شورایاری های محلات شهر تهران از روز پنج شنبه گذشته آغاز شد. شورای اسلامی شهر تهران مسوول برگزاری این انتخابات است.

وزیر کشور همچنین درباره روند مجدد شماره گذاری اتوبوس های اسکانیا اظهارداشت: پیش از این هم در سفر به استان سمنان و بازدید از خط تولید اسکانیا اعلام کردم که اگر استانداردها در تولید این اتوبوس ها رعایت شده باشد، حتما شماره گذاری می شوند.

رحمانی فضلی یادآور شد: سازمان استاندارد باید استانداردهای زیست محیطی آنها را تایید کرده باشد.

وی همچنین به خطرات واژگونی اتوبوس ها و قاچاق سوخت در کشور اشاره کرد و گفت: اتوبوس ها اقدام به وصل کردن باک اضافی سوخت می کنند که به راهنمایی و رانندگی در دستوری ابلاغ کردیم در مدت یک ماه همه اتوبوس هایی که باک اضافی سوخت دارند باید آن را باز کنند.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره جمع آوری معتادان اظهارداشت: مقدمات جمع آوری معتادان متجاهر در استان تهران آغاز شده است و فرآیند جمع آوری این معتادان از فردا در استان تهران شروع می شود.

رحمانی فضلی با بیان این که 12 هزار معتاد متجاهر در استان تهران وجود دارد، یادآور شد: در ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم تنها امکان معالجه 500 معتاد وجود داشت اما درصددیم تا پایان سال پنج هزار نفر را تحت مداوا قرار دهیم.

وی تصریح کرد: امکان ظرفیت سازی برای 10 تا 12 هزار معتاد را ایجاد کرده ایم و در جلسه امروز نیز مقرر شد تمامی دستگاه های مرتبط با جمع آوری معتادان (کمیته امداد امام خمینی(ره)، نیروی انتظامی، وزارت کشور و...) اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که چه تعداد معتاد در سراسر کشور داریم، گفت: آمار دقیقی از معتادان سراسر کشور در دست ندارم.

رحمانی فضلی با اشاره به هفتادمین جلسه شورای اجتماعی سراسر کشور تصریح کرد: در این نشست که با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف برگزار شد چهار دستور کاری مورد بررسی قرار گرفت که اولین دستور کاری مربوط به ستاد هماهنگی خدمات رسانی در حوزه های اجتماعی بود.

وی افزود: دستگاه های اجرایی مصمم شدند به صورت مستقیم با یکدیگر همکاری و تعامل سازنده ای را درباره خدمات رسانی در حوزه های اجتماعی داشته باشند.

وزیر کشور، دستور دوم نشست امروز را خدمات رسانی به حواشی شهرها بیان کرد و گفت: در این زمینه وزارت بهداشت گزارش های جامع خود را ارایه کرد و مقرر شد این وزارتخانه با وزارت کشور در حوزه شهرهای دارای حاشیه نشین همکاری مستمری داشته باشد و سایر دستگاه ها نیز اقدامات لازم را انجام دهند.

رحمانی فضلی، دستور سوم را ستاد صیانت از حقوق شهروندی عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به گزارش های ارایه شده این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: گزارش پیمایشی از رضایت مردم نسبت به دستگاه های اجتماعی ارایه شد که از سوی دستگاه های اجتماعی مورد تحقیق و بررسی دقیق قرار گرفت.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره فرآیند استهلام احزاب جدید در وزارت کشور نیز گفت: هر کس تقاضای حزب و تشکل سیاسی را داشته باشد این موضوع باید در کمیسیون ماده 10 مورد بررسی قرار گیرد و در حال حاضر استهلامی از احزاب جدید به دست من نرسیده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.