وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: طی 15 ماه گذشته دولت تدبیر و امید 10 میلیون نفر را تحت پوشش امنیت غذایی قرار داد و 176هزار کودک بازمانده از تحصیل را راهی مدرسه و فقر درمانی را به شکل مطلوبی کاهش داد.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، علی ربیعی روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی روسای مراکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی کشور که در مجموعه فرهنگی تلاش برگزار شد، افزود: دولت سه سیاست همگام در حوزه سیاست خارجی، اقتصادی و رفاهی را پیگیری می کند.


وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهمی که دولت تدبیر و امید پیگیری می کند، موضوع احیای اخلاق در تمام زمینه ها است که این موضوع شاید بیست سال هم طول بکشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اخلاقی عمل کردن این است که آمار غلط ندهیم و با افکار عمومی مردم بازی نکنیم که این دولت به این امور متعهد است.

ربیعی تاکید کرد: اخلاق گوهر گمشده جامعه ایران بوده که باید با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید که براساس صداقت و درستکاری عمل می کند این موضوع را در جامعه احیاء کنیم.

وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم در شرایط دشواری مسئولیت اداره امور کشور را پذیرفت، توضیح داد: رشد 4 درصدی واقعیت است که دولت با انضباط مالی و ثبات تصمیم گیری به این موفقیت بزرگ دست یافت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تفاوت دولت تدبیر و امید را با دولت های پیشین در این نکته بیان کرد که دولت یازدهم سیاست های رفاهی را در برنامه های خود دارد.

ربیعی با اشاره به اینکه در حوزه سیاست های رفاهی دولت حرف های زیادی دارد، گفت: نباید صورت مساله را پاک کنیم، متاسفانه در جامعه روسپی داریم، فقر داریم که باید پیرامون این مسائل حرف بزنیم و با کسانی که در جامعه صدای پایین دارند، ارتباط برقرار کنیم تا آنها بدانند که صدایشان شنیده می شود.

وی ادامه داد: باید با روستایی که 3 میلیون تومان هزینه می کند اما 2 میلیون تومان درآمد دارد، ارتباط برقرار کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: متاسفانه با اینکه مسئولان دولتی بارها اعلام کرده اند که از صندوق توسعه ملی برداشتی نداشته اند اما مغرضان بر انجام این کار از سوی دولت تاکید می کنند.

وی گفت: مردم عطش مبارزه با فساد را دارند که باید به این خواسته نیز پاسخ داده شود.

ربیعی با اشاره به اینکه نشاط اجتماعی را باید در جامعه بسط و گسترش دهیم، گفت: از همه ظرفیت هایی که در هر نهادی وجود دارد برای ایجاد نشاط اجتماعی باید یاری بگیریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: دولت یازدهم ناشی از یک تفکر بیرون آمده نیست و ما باید ایده دولت موفق را پیاده کنیم و ما حق نداریم موفق نشویم.

وی با بیان چند نظریه در مورد روابط عمومی ها، گفت: از آنجا که این ادارات خود مانند یک رسانه اجتماعی هستند، باید همچون پاتوق افکار عمومی در دولت باشند.

وی بااشاره به نظریه های چندین نظریه پرداز، ادامه داد: افکار عمومی برآیند تفکر یک جامعه است که در تعامل با مردم تفکری را می سازدو به عنوان یک هژمونی ایده چیره شده عمل می کند. افکار عمومی به طور طبیعی درست نمی شود و امروز افکار عمومی برساخته است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از حاضران که همه از روسای مراکز روابط عمومی دستگاه های اجرایی کشور بودند، خواست چندین کتاب مربوط به این حوزه را مطالعه کنند زیرا در جامعه آنچه تبدیل به مساله می شود، اهمیت پیدا می کند.

وی جریان فکری جامعه را در تصمیم گیری ها موثر توصیف کرد و افزود: برای ساماندهی افکار عمومی در کشور باید بدانیم که ما در خدمت دولت هستیم و هر آنچه را که در کاسه دولت بریزیم در اصل به کاسه نظام ریخته ایم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان آنکه بدون ساماندهی افکار عمومی حرکت دولت به شکل روان انجام نمی پذیرد، افکارعمومی را مقیاسی برای قضاوت دولت دانست و بر ضرورت نقش پر رنگ رسانه در این مهم تاکید کرد.

وی با اشاره به دیدگاههایی که درگذشته روابط عمومی ها را تولیدکننده پیام، ابزار انتقال پیام و ... می دانسته اند، گفت: از نگاه من درست است که روابط عمومی یک نهاد و یک سازمان است اما خود یک رسانه است حتی سازمان تبلیغاتی و بنگاه هم نیست چرا که مجموعه ای در دل خود دارد که می تواند مانند یک رسانه اجتماعی عمل کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: روابط عمومی ها یک نهاد اجتماعی و محلی برای حوزه های عمومی و خصوصی و دولت هستند که می توانند مانند اجتماعی برای ساخت حوزه عمومی عمل کنند.

ربیعی گفت: با تمام احترامی که برای رسانه ها قائل هستم، باید بگویم ما رسانه ای قوی نداریم و شبکه های اجتماعی نسبت به دولت بی تفاوت هستند و شمارگان روزنامه ها و سایت های دولت آنچنان نیست که بخواهد افکار عمومی را سامان دهد.

وی اظهار داشت: برای بقای دولت یازدهم باید هم افزایی بین دستگاهی را افزایش دهیم و تمام ظرفیت ها را به کارگرفته و هم افزایی سازی نیز انجام دهیم.

ربیعی اضافه کرد: در برخی موارد متاسفانه نه تنها هم افزایی سازی نداشته ایم بلکه شاهد تخریب یکدیگر نیز بوده ایم که در این زمینه باید تجدید نظر شود و حتی خود وزیران می توانند مانند یک رسانه عمل کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.