پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش خبر داد:

پی گیری قانون مسکن فرهنگیان / استفاده از نیروی داوطلب پیش دبستانی

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید سهمیه بیشتری از دولت بگیریم، اما قرار شده 120 میلیارد تومان در شهریورماه بدهند تا بتوانیم برای تجهیز مدارس استفاده کنیم.

به گزارش جماران، سید محمد بطحایی در گفت و گو با پانا، گفت: در شرایط موجود اصلاح ساختار نیروی انسانی را هدف گذاری کردیم و ورود نیروی جدید اختلال را شدید و بودجه آموزش و پرورش را کاهش می دهد.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم از نیروی داوطلب پیش دبستانی طبق موضوع مصوبه مجلس شورای اسلامی استفاده کنیم باید در مناطقی که نیاز است، استفاده شود.

بطحایی با بیان اینکه برای استخدام مربیان پیش دبستانی نیاز به ردیف استخدامی از معاونت راهبردی ریاست جمهوری داریم گفت: این معاونت معتقد است که بر اساس قوانین موجود آنچه به عنوان سهمیه به آموزش و پرورش داده می شود، پیش از این مورد استفاده قرار گرفته است.

وی گفت: چانه زنی کارشناسی در حال پیگیری است تا بتوایم ردیف ها را گرفته و آزمون را برگزار کنیم.

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره سرانه مدارس افزود: باید سهمیه بیشتری از دولت بگیریم، اما قرار شده 120 میلیارد تومان در شهریورماه بدهند تا بتوانیم برای تجهیز مدارس استفاده کنیم.

وی بیان کرد: بیمه آتیه سازان سیر خوبی را طی می کند و با توجه به اینکه در بخش کیلینیک تجهیزات اندک داشت و بیشتر در حوزه بیمارستان ها با تجربه بود، کار خود را به طور مطلوب انجام می دهد.

بطحایی ادامه داد: پیشرفت بیمه آتیه سازان برای بالا بردن کیفیت خدمات عالی بوده و هولوگرام ها به تمام استان ها فرستاده شده است. این در حالی است که نسبت به سال گذشته 56 هزار نفر ثبت نام کنندگان کاسته شدند.

وی بیان کرد: برای سال آینده از بسته های بیمه ای مختلف با خدمات متفاوت برای فرهنگیان استفاده می کنیم زیرا استفاده از خدمات بیمه طلایی فرهنگیان منوط به ثبت نامه است.

مسکن فرهنگیان

در ادامه معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش وپرورش با بیان اینکه با تصویب قانون تأمین مسکن فرهنگیان از سال 68 تا 85 حدود 12500 واحد مسکونی و 85 هزار قطعه زمین به فرهنگیان واگذار شده است گفت: با اجرای طرح مسکن مهر عملا مفاد این قانون به حاشیه رفت.

بطحایی با اشاره به اجرای تبصره 9 قانون مصوب 19 مهر1391 مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: استخدام مربیان پیش دبستانی به دلیل عدم تخصیص ردیف استخدامی به تعویق افتاد و باتوجه به پی گیری مسئولین آموزش وپرورش پس از رفع مشکل اقدام لازم معمول خواهد شد.

وی گفت: در راستای ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان در قالب تعاونی های مصرف و مسکن تاکنون با مشارکت حداکثری فرهنگیان قریب به 1400 تعاونی در مناطق مختلف آموزش وپرورش تأسیس یافته که به خانواده بزرگ فرهنگیان در زمینه تهیه جهیزیه فرزندان ؛ تأمین مایحتاج ضروری و لوازم خانگی موردنیاز آنان باشرایط اقساطی خدمات ارائه می نمایند.

بطحایی افزود: علاوه بر این با همکاری اتحادیه تعاونی های مصرف فرهنگیان ایران و 600 تعاونی تحت پوشش از طریق سامانه فروش مجازی (اتما) در قالب جشنواره فروش کالا و لوازم خانگی به مناسبت های هفته معلم؛ دهه مبارک فجر و اعیاد فرخنده خدمت رسانی به جامعه فرهنگیان انجام می شود.

معاون توسعه مدیریت وپشتیبانی وزارت آموزش وپرورش با بیان این که سیاست گذاری در بخش تأمین مسکن اقشار مختلف به ویژه کارکنان دولت به عهده وزارت راه وشهرسازی؛ بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و وزارت کار و رفاه اجتماعی است.

وی ادامه داد: انتظار ساخت مسکن از دستگاهی که وظیفه تعلیم وتربیت پیش از 5/12 دانش آموز عهده دار است، چندان معقول و منطقی نیست.

وی تأکید کرد: آموزش وپرورش علاوه بر وظیفه ذاتی خود به منظور سامان بخشیدن به وضعیت مسکن کارکنان تحت پوشش همواره تلاش نموده با بهره مندی از ظرفیت ها و پتانسیل سایر دستگاه های اجرایی برای پاسخ گویی به نیاز مسکن همکاران از حمایت نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نیز بهره لازم را ببرد.

بطحایی با اشاره به قانون تأمین مسکن کارکنان آموزش وپرورش که در سال 68 به پیشنهاد آموزش وپرورش و حمایت دولت به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید گفت: از سا ل68 با تصویب قانون تأمین مسکن فرهنگیان تا پایان سال 85 حدود 12500 واحد مسکونی و 85000 قطعه زمین به فرهنگیان واگذار گردید، اما از سال 86 با اجرای طرح مسکن مهر عملا مفاد قانون از سوی متولیان نادیده گرفته شد به نحوی که مکاتبات متعدد و پی گیری ها برای احیای قانون و اخذ سهمیه 40% زمین و مسکن از وزارت راه وشهرسازی بی نتیجه ماند.

وی افزود: از طرفی با تزریق کلیه منابع و تسهیلات به بخش مسکن مهر فعالیت حدود 600 تعاونی مسکن فرهنگیان که در آن زمان 80 هزار واحد مسکونی نیمه تمام در اختیار داشتند مختل گردید.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش وپرورش با بیان اینکه در دولت تدبیر وامید وزارت آموزش وپرورش مجددا بر آن شد تاموضوع قانون تأمین مسکن فرهنگیان را با جدیت دنبال و احیا کند.

وی گفت: دراین راستا جلسه مشترک مورخ دهم اسفندماه سال92 وزرای آموزش وپرورش و راه و شهرسازی منجر به تنظیم تفاهم نامه ای شد که بند 6 آن به تأمین مسکن فرهنگیان اشاره دارد. لذا امیداست با همکاری نهادهای متولی، وضعیت مسکن معلمان بهبود یابد.

وی با اشاره به نرخ تعرفه های بیمه در دندانپزشکی اظهارکرد: بیمه طلایی فرهنگیان از نظر مفاد قرارداد نسبت به سال قبل (به جز تعهدات دندانپزشکی) هیچ تنزلی نداشته است.

بطحایی ادامه داد: به دلیل اختلاف مالی با شرکت بیمه گر قبل، عدم تأمین اختیارات به دلایلی خارج از حیطه کاری آموزش وپرورش، تغییر نرخ تعرفه های خدمات درمانی و افزایش نرخ حق بیمه از سوی شرکت های بیمه تجاری، شرکت آتیه سازان حافظ به عنوان شرکت بیمه گر انتخاب و قرارداد منعقد گردید.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش وپرورش تصریح کرد: این شرکت هم اکنون در حال ارائه خدمات به بیمه شدگان محترم بوده و توانسته است رضایت نسبی فرهنگیان را فراهم آورد.

بطحایی افزود: با این حال آموزش وپرورش با همکاری ادارات آموزش وپرورش و مناطق تابعه و با تشکیل و برگزاری جلسات مشترک، مستمر و پی گیری مجددانه، تمام اهتمام خود را برای ایجاد راه کارهای مناسب و تسهیل در روند اجرای قرارداد بیمه تکمیلی درمان فرهنگیان به کار می گیرد تا مشکلات این بخش تا حد مقدور کاهش یابد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.