پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

فرستاده اسقف اعظم کانتربری در عیادت از حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی:

رهبری آیت الله سیستانی ثابت کرد که جنگ عراق جنگ دینی نیست

فرستاده و مشاور ارشد اسقف اعظم کانتربری از حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی عیادت کرد.

به گزارش جماران به نقل از شفقنا، در این ملاقات که در بیمارستانی در لندن به انجام رسید کشیش توبی هوارث، مسئول روابط بین دینی و مشاور اسقف اعظم کانتربری اظهار داشت: اسقف اعظم کانتربری از شنیدن خبر بیماری شما بسیار متاثر شد و شخصا مرا به عیادت شما فرستاد تا ضمن ابلاغ گرمترین سلام ها، حامل دعای ایشان برای بهبود بسیار سریع شما باشم.

کشیش دکتر توبی هوارث افزود: ما خدا را شاکریم که رهبران شیعه به ویژه نمایندگان حضرت آیت الله سیستانی تلاش بسیار شایسته ای نه تنها برای دین و مذهب خود بلکه برای ارتباط همه ادیان دارند و این ارتباط بسیار قوی و مستحکم است.

توبی هوارث ادامه داد: ما تشیع و تاریخ آن را می شناسیم و از تاکیدات و خدمات این مذهب برای عدالت اجتماعی مطلعیم. ما می دانیم حضرت علی، حضرت حسین و خاندان پیامبر اسلام چه مصائبی را تحمل کردند آنگاه که آنها را در اقلیت قرار دادند و می دانیم که تا چه اندازه آنان در برابر مصائب و ظلم ها استقامت کردند تا عدالت را محقق کنند و این نکته ای است که در عمق اندیشه شیعه نهفته و در این مذهب ریشه دارد.

نماینده اسقف اعظم کانتربری ادامه داد: ما می دانیم که عرصه ها و مفاهیم و سمبل های مختلفی در مسیحیت و تشیع با هم اشتراک دارند. نگاه شما به رنج های مسیح، اشتراکات حضرت مریم و حضرت فاطمه از این نمونه هاست و ما آن را عمیقا پاس می داریم.

او یادآور شد: نکته مهم دیگر رهبری دینی امید بخش حضرت آیت الله العظمی سیستانی در این مقطع تاریک از تاریخ است که به ما اطمینان ویژه ای می بخشد. در این شرایط تاریک عراق که تاریخ در جستجوی رهبری شایسته است ایشان چنین رهبری دینی را به انجام می رسانند. .

کشیش توبی هوارث افزود: ما می خواهیم این پیام را منتقل کنیم که آنچه آیت الله سیستانی انجام می دهند ما آن را هم می بینیم، هم به گوش می سپاریم و هم تقدیر می کنیم.

فرستاده اسقف اعظم کانتربری با ابراز نگرانی از وضعیت مسیحیان عراق و سوریه در پی تهاجم داعش گفت: تاریخ مسیحیت در عراق و سوریه به سالهای نخست مسیح برمی گردد و این یک تراژدی است که آنان را از این دیار اخراج کنند.

او در ادامه گفت: اینک کسانی هستند در جهان به ویژه در آمریکا که می گویند جنگ فعلی چنگ بین اسلام و مسیحیت است و ما آن را تکذیب می کنیم و آنها از ما می خواهند ما اثبات کنیم ادعای خودمان را و ما می گویی شاهد ما آیت الله سیستانی است. ما آنان را ارجاع می دهیم به سخنان و عمل آیت الله سیستانی. من امروز پیام اختصاصی و ویژه ای را از اسقف اعظم برای آیت الله سیستانی آورده ام و آن را تقدیم شما می کنم. این پیام تقدیر اسقف اعظم از منش و روش آیت الله سیستانی است.

در پاسخ حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی با تقدیر از اسقف اعطم کانتربری و پیام محبت آمیزش، اظهار داشت: متاسفانه ما در دنیایی زندگی می کنیم که برخی رسانه ها تلاش می کنند میان ادیان فاصله ایجاد کنند. اما ما باید آگاهانه حرکت کنیم. ما باید بر مشترکات ادیان تاکید کنیم و به بدخواهان بفهمانیم که آنان نمی توانند میان پیروان ادیان شکاف ایجاد کنند و آنها نمی توانند ما را شکست دهند.

نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله العظمی سیستانی یادآور شد: باید هر کس مسوولیت خودش را بداند و حد خود را بشناسد. تفاوت همیشه هست و طبیعی است. ادیان دیدگاه و نظرگاه خود را دارند. اختلاف نظر در جامعه موجب رشد و پیشرفت و تکامل است اما عداوت و درگیری نباید وجود داشته باشد. اختلاف نظری که موجب حذف است، اختلاف نظری که در پی نابودی فرهنگ هاست، اختلاف نظری که موجب بریدن سر انسان ها است، اختلاف نظری که موجب بردگی گرفتن زن هاست آن دیگر اختلاف نظر نیست، عداوت است و محکوم است وآن شیوه ها ربطی به دین و پیروان ادیان ندارد. آنچه امروز القاعده و داعش مرتکب می شوند ربطی به ادیان ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی در پایان افزود: ما باید ببینیم رسالت امروز ما چیست؟ رسالت ما این است که بتوانیم واقعیت ها را به خوبی به دنیا منتقل کنیم و پیام انسانی و اصیل ادیان توحیدی را برسانیم. این نکته ای است که همه ما در برابر آن مسوولیم و باید بر این مهم استقامت کنیم و استمرار داشته باشیم تا آنجا که ریشه ی این عداوت ها و رفتارهای نادرست و فساد را نه تنها در منطقه که در جهان بخشکانیم و انسان ها را در پناه صلح و آرامش که هدف ادیان توحیدی است قرار دهیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.