همزمان با عید سعید غدیرخم، مراسم عمامه گذاری 10 نفر از طلاب دانشگاه امام خمینی کراچی، پس از نماز مغرب و عشا به دست حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، یادگار رهبر کبیر انقلاب اسلامی، در کتابخانه اقبال لاهوری قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار جماران، در ابتدای این مراسم که روز دوشنبه ـ 21 مهرماه ـ برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین سید سراج الدین موسوی از اعضای مؤسسه تنظیم و نشرآثار امام خمینی(س) و مدیر کتابخانه اقبال لاهوری قم و تنی چند از طلاب دانشگاه کراچی به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

پس از آن، مراسم عمامه گذاری طلاب توسط حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی انجام شد.

در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین سید یاسر خمینی و حجت الاسلام والمسلمین سید علی خمینی، دو یادگار دیگر امام خمینی(س) نیز حضور داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین سید یاسر خمینی، با اشاره به این که روحانیون با لباس روحانیت خود را در مقام سرباز امام زمان(عج) معرفی می کنند؛ تأکید کرد: اگر روحانیون در این جایگاه خویش صادق و خالص نباشند؛ به معنای آن است که هر لحظه در حال ریا کردن و شریک قائل شدن برای خداوند هستیم و اگر این گونه شد، عاقبت بدی در انتظار است.

وی خطاب به روحانیون حاضر در این مراسم با تأکید بر این که ما به عنوان طلبه و روحانی، در آزمون سختی قرار داریم، گفت: اگر از این آزمون سربلند بیرون بیاییم، خوش به سعادت‌مان و اگر نه، سرنوشت ابدی ما از مردم عادی هم بدتر خواهد بود.

یادگار امام،در ادامه سخنان خود به اهمیت تأثیر نیت خالص مبلغان در اثرگذاری هرچه بیشتر تبلیغ دین اشاره کرد و افزود: در منطق امام خمینی اعمالی که خالصانه برای خدا باشد، ارزش و عظمت زیادی دارد، اما در مقابل، اگر کاری خالصانه برای خدا نباشد؛‌به معنای شریک قائل شدن برای خدا در انجام آن کار است و در این صورت حتی اگر اصل کار خوب باشد؛ اما واجد اجر و ثوابی برای فرد نخواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین سید یاسر خمینی با توصیف رفتار امام علی (ع) گفت: در نگاه امام علی(ع) از یگانگی خداوند متعال، چون در اعلی مرتبه است، عمل او نیز بالاترین ثواب را دارد؛ چرا که او فانی در الله است و حتی راه رفتنش، بالاترین اجرها و ثواب ها را برای ایشان به همراه دارد.

یادگار امام خطاب به طلاب دینی حاضر در این نشست با تذکر این که جامعه همواره به ما به عنوان طلبه و روحانی به مثابه سربازان امام زمان (عج) می نگرد؛ یادآور شد؛ اگر نیتمان خالصانه برای دست یابی به قرب الهی نباشد، نه تنها پیشرفت نمی کنیم بلکه هر لحظه به قهقرا می رویم.

وی یادآور شد: در جامعه ای که به ما به عنوان سربازان امام زمان(عج) می نگرد، همچنانکه عمل پاک و خالصانه ما سبب گرایش بیشتر مردم به دین می شود نبود خلوص ما نیز، به دلیل این که جامعه را شاید نسبت به دین و لباس دین بد بین می کند، هر لحظه زندگی مان را به قهقرا خواهد برد؛ حال آن که افراد عادی به دلیل آنکه ادعای سربازی امام زمان(عج) ندارند، اگر خطایی نیز مرتکب شوند؛تنها در همان عمل خود مورد حساب کشی قرار می گیرند که شاید از جانب خدا بخشیده هم بشوند.

سیدیاسر خمینی در پایان سخنان خود با قدردانی از تلاش های حجت الاسلام و المسلمین سراج(سیدسراج الدین موسوی) مدیر کتابخانه اقبال قم برای تأسیس دانشگاه امام خمینی(س) در شهر کراچی پاکستان، دغدغه های ایشان را برای ترویج تشیع در پاکستان ستود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.