مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان‌وبلوچستان گفت: فراگرفتن مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در راستای تقویت مهارت‌های عملی دانشجویان در کنار مباحث نظری و مبتنی بر نیاز جامعه، دغدغه اشتغال را در بین دانشجویان فارغ‌التحصیل کاهش می‌دهد.

به گزارش جماران به نقل از ایسنا، محمد جهان‌تیغی در جمع دانشجویان جدیدالورود دانشگاه سیستان‌وبلوچستان در تالار فردوسی این دانشگاه اظهار کرد: اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی مستلزم مولفه‌های متعددی از جمله متناسب بودن مهارت‌های آنها با نیازهای بازار کار است و امروزه در تمامی سازمان‌ها و موسسات جهت شناسایی این مهارت‌ها از الگوی شایستگی استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: در همین راستا سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان متولی نظام آموزش مهارتی کشور در چند سال گذشته ارائه آموزش‌های مهارتی به دانشجویان و دانش‌آموختگان در دانشگاه‌ها را در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: بر اساس رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و مفاد سند راهبردی و موافقتنامه‌ای که با رئیس دانشگاه سیستان‌وبلوچستان به امضاء رسیده این سازمان توانایی آموزش دانشجویان در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را در رشته‌های عمران، برق، الکترونیک و تأسیسات و در صورت لزوم سایر رشته‌های مورد نیاز دارد.

وی افزود: دانشجویان می‌توانند بر اساس مفاد این قرارداد همکاری در دوره‌های کوتاه‌مدت، بلندمدت و دوره‌های تخصصی کارگاه‌های مراکز ثابت آموزش فنی و حرفه‌ای و کارگاه‌های جوار دانشگاهی با استفاده از ظرفیت‌های بخش دولتی و خصوصی آموزش‌های مهارتی لازم را فراگیرند.

جهانتیغی اظهار کرد: این اداره کل توانایی لازم جهت حمایت و تجاری‌سازی و آزمایش ابداعات و اختراعات مخترعان، مبتکران و پژوهشگران دانشجو را دارا است.

وی در جمع دانشجویان جدیدالورود دانشگاه سیستان‌وبلوچستان اظهار کرد: این اداره کل همچنین توانایی ارائه آموزش‌های مهارتی در کنار خوابگاه‌های دانشجویی به صورت گذرهای مهارتی و بسته‌های آموزشی کوتاه‌مدت را دارد که می‌تواند در کاهش دغدغه اشتغال و افزایش توانمندی دانشجویان در کنار فراگیری مباحث نظری نقشی بسزا ایفا کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.