ما همچنان از آقای روحانی مانند قبل حمایت می کنیم و تلاش صد در صدی خود را برای پیروزی در انتخابات آتی خواهیم کرد اما از حضار محترم سوال می کنم که چه تعداد از مجریان و مدیران ذی ربط مسائل سیاسی کشور عوض شده اند؟ آیا چنین نیست که همچنان بسیاری از آنان میراث دولت گذشته اند؟ آیا این افراد منتسب به احمدی نژاد و وفادار به او نیستند؟ دولت نیز همگام با حرکت جدی مردم باید تغییرات جدی در کشور صورت دهد.

غریبانی گفت: مجمع ادوار نمایندگان مجالس در راستای خط امام تشکیل شده؛ گرایش اصلاح طلبی دارد و در مسیر احیای جمهوریت و نهادینه کردن قانون و پیگیری آزادی بیان حرکت می کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و اطلاع رسانی جماران، علی محمد غریبانی در ابتدای همایش بزرگداشت یکصد و هشتمین سالگرد انقلاب مشروطیت که عصر دیروز با حضور مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی در سالن تلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با پیام سید محمد خاتمی برگزار شد؛ یکصد و هشتمین سالگرد انقلاب مشروطه را به عنوان حاصل زحمات و خون دل خوردن های آزادی خواهان ایران از طرف شورای مرکزی مجمع نمایندگان ادوار تبریک گفت و تأکید کرد مجمع نمایندگان ادوار مجالس در کنار شورای هماهنگی جبهه اصلاحات همیشه حضور فعال و پررنگی داشت است و اثرات سازنده ای در کشور به وجود آورده است.

و
ی همچنین روز خبرنگار را به حضار و خبرنگاران حاضر تهنیت گفت و اضافه کرد: همه ما بر این باوریم که استقلال و صداقت در این حرفه شاخص های اصلی ارتقا کشور در آگاهی بخشی عمومی جامعه است.

وی افزود: این نماینده ادوار گذشته مجلس روند انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری پر اهمیت دانست و گفت: همین جمع باید دست به دست هم دهند تا برای این انتخابات برنامه ریزی کنند.

به گزارش جماران، غریبانی با اشاره به اینکه اصلاح طلبان پیگیر جدی مطالبات مردم بوده اند گفت: مردم منتظر وعده های داده شده در انتخابات ریاست جمهوری به خصوص در مورد حصر برخی و زندانیان سیاسی هستند.

غریبانی افزود: ما همچنان از آقای روحانی مانند قبل حمایت می کنیم و تلاش صد در صدی خود را برای پیروزی در انتخابات آتی خواهیم کرد اما از حضار محترم سوال می کنم که چه تعداد از مجریان و مدیران ذی ربط مسائل سیاسی کشور عوض شده اند؟ آیا چنین نیست که همچنان بسیاری از آنان میراث دولت گذشته اند؟ آیا این افراد منتسب به احمدی نژاد و وفادار به او نیستند؟ دولت نیز همگام با حرکت جدی مردم باید تغییرات جدی در کشور صورت دهد.

وی با اشاره به اینکه همه ما به قانون اشراف داریم و انتخابات هم قانون اختصاصی خود را دارد گفت: از طرفی متاسفانه در قانون آمده که هیئت اجرایی هم باید به تایید هیئت نظارت برسد و از ابتدا تا انتها با صلاحدید هیئت نظارت مواجه هستیم. این خلایی است که در قانون وجود دارد و باعث ورود بسیاری به این حیطه شده است.

علی محمد غریبانی با یادآوری زمانی که اصلاح طلبان همه یک پارچه بودند و قوه مجریه و مقننه و بخشی از تشکیلات امنیتی هم اصلاح طلب بودند به طرح این پرسش پرداخت که چه شد که اصلاح طلبان شکست خوردند؟
وی در پاسخ به این پرسش گفت: از همین خلاهای قانونی موجود بهره برداری کردند و در نهایت اولین گروهی که به شکل وسیع رد صلاحیت شدند از کانال مجریان قانون انتخابات بود! و بعد مهر تایید هیئت نظارت را دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار جماران غریبانی مسئله بعدی را نقصان های دو طرح احزاب و جرم سیاسی دانست و گفت: درست است که یکی مسکوت مانده است اما در جریان هستند. من هر دو را بازدارنده و ناامید کننده می دانم و بسیاری از پیشنهاد های کارشناسی که برای اصلاح این طرح ها ارائه شده است، همگی نادیده گرفته شده اند و کنار گذاشته شده اند. من اطلاع دارم که از طرف نخبگان پیشنهادات بسیاری به مجلس رفته است اما به هیچکدام ترتیب اثری نمی دهند و حتی در مقابل برخی نظرات حرکت کرده اند و معتقدم این طرح ها باید از دستور کار مجلس حذف شوند و فعلا دولت رسیدگی به آنها را به دست بگیرد.

نماینده ادوار گذشته مردم اردبیل همچنین بر اهمیت یکپارچگی اصلاح طلبان در سطح کشور و بررسی خلاهای هماهنگی هر چه بیشتر در شهرستان ها تاکید کرد و در پایان گفت: برای ایجاد همدلی و وحدت رویه میان اصلاح طلبان در سطح کشور چندی پیش در مجمع ادوار کمیته ای تشکیل شد که به مسائل هماهنگی در استان ها سر و سامان بدهد و علاقمندیم که با یاری شما با توان هرچه بیشتر به این مسائل رسیدگی کنیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.