وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر شناسایی نواقص مهارتی در بنگاهها گفت: هزینه‌های ریسک کارآفرینی در کشور را باید پایین بیاوریم.

به گزارش جماران به نقل از ایسنا، علی ربیعی اظهار کرد: در حال حاضر بیکاری فارغ‌التحصیلان یکی از مهمترین مشکلات کشور است و باید به دانشگاه‌ها کمک کرد تا دانشجوی کارآفرین پرورش دهند.

وی بر ضرورت بررسی موانع و محدودیتهای کارآفرینی در کشور تاکید کرد و گفت: کارآفرینان خلاق بسیاری در کشور داریم که به دلیل برخی موانع جرات حرکت و خطرپذیری ندارند لذا باید هزینه‌های ریسک کارآفرینی در کشور را پایین بیاوریم.

به گفته ربیعی، بهبود فضای کسب و کار و اصلاح و تسهیل قوانین و مقررات حمایت از کارآفرینی از رویکردهای مهم دولت تدبیر و امید برای مدیریت بازار کار است و وزارت کار در این راستا تلاش می‌کند تا اقدامات لازم برای سهولت شرایط کسب و کار در کشور را صورت دهد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: کارآفرینی باید به یک جنبش اجتماعی در کشور تبدیل شود و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در این زمینه نقطه اتصال دانش آموختگان نظری با حوزه‌های کارآفرینی باشد.

وی در عین حال با تاکید بر شناسایی نواقص مهارتی در بنگاهها، افزود: درحال حاضر نیازمند افزایش استانداردهای آموزشی و ارتقای آن در سطح جهانی هستیم و توسعه آموزشگاههای در جوار بنگاهها باید به عنوان یک برنامه اساسی دنبال شود.

ربیعی همچنین حرکت به سمت خوشه‌های صنعتی را امری ضروری خواند و گفت: از آنجا که نمی‌توانیم انواع مشاغل را در یک استان مستقر کنیم ناچاریم که به خوشه‌های صنعتی میل کنیم و در این فرایند سازمان فنی و حرفه‌ای کشور باید نقشه مهارتی را تدوین کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکپارچه سازی مدیریت آموزشهای فنی و حرفه‌ای، همسو کردن دانش مهارتی افراد با دانش نظری، استفاده از فناوری‌های جدید ارتباطی و اطلاعاتی و تعریف جایگاه نظام مهارت‌آموزی در کشور را جمله اقدامات موثر جهت استفاده از قابلیت‌های مراکز فنی و حرفه‌ای و ایجاد روحیه مهارت آموزی در کشور برشمرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.