پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

حبیب الله موسوی رییس نمایندگی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در قم:

آیا تأسیس مرکز ترویج اندیشه امام در وزارتخانه ها، حوزه ها و دانشگاه ها انتظار زیادی است؟

پیشنهاد می کنم دبیرخانه دائمی در استانداری قم و با حضور اعضای شورای فرهنگی برای گرامیداشت 4 مناسبت سالروز میلاد امام خمینی(س)، دهم اسفند سالروز ورود امام به قم، پانزده خرداد و در نهایت 13 آبان سالروز دستگیری دوم امام خمینی (س) و تبعید ایشان به ترکیه تشکیل شود.

تأکید مقام معظم رهبری درباره ناشناخته بودن انقلاب خمینی در جهان نشان می دهد که دلیلی برای کمرنگ کردن عکس امام خمینی (س) در راهپیمایی ها و حذف عکس ایشان در سازمان ها و نهاد وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی جماران، حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله موسوی رییس نمایندگی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در قم که در مراسم جشن بزرگ میلاد حضرت زهرا(س) و امام خمینی سخن می گفت، با بیان این مطلب، مناسبت هایی این چنین را فرصتی مناسب برای شناساندن فضائل و ویژگی های حضرت زهرا(س) و امام خمینی (س) دانست و افزود: مجالسی این چنین می تواند ما را در شناساندن امام که حتی خواص، شاگردان و نخبگان هم نتوانسته­ اند ابعاد وجودی، علمی و افکار بلندش را بشناسند به نسل جوان و فرزندانمان کمک کنند.

موسوی با بیان این نکته که امام بی کران علم، سیاست، عرفان، فلسفه و معرفت است، اظهار داشت: اهمیت شناساندن امام به نسل جوان و همه اقشار جامعه نه به دلیل اینکه امام بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی است و نه به دلیل اینکه امام حق حیات بر گردن همه ما و دین ما دارد، بلکه به دلیل نیاز ما به افکار بلند و نوآوری های ایشان در همه علوم اسلامی به خصوص فقاهت و سیاست است.

وی ادامه داد: این ما و نسل جدید ما است که به امام نیاز دارد، همچنین دانشگاه و حوزه و نخبگان و فرهیختگان ما. در دنیایی که همه روزه با عقاید و مکتب های انحرافی و عرفان های کاذب روبه روست نیاز به الگو دارند.

موسوی افکار و اندیشه های امام را راهنمایی برای دستیابی به اسلام ناب و معارف ارزشمند اهل بیت دانست و تصریح کرد: ما می توانیم چهار مناسبت عمده که مستقیماً مرتبط با امام است را همیشه در میان حوزویان، دانشگاهیان، فرهنگیان و دیگر اقشار جامعه زنده بداریم و مراسمی در شأن امام برگزار کنیم.

وی سالروز میلاد امام خمینی(س)، دهم اسفند سالروز ورود امام به قم، پانزده خرداد و در نهایت 13 آبان سالروز دستگیری دوم امام خمینی (س) و تبعید ایشان به ترکیه را این 4 مناسبت مهم عنوان کرد و گفت: پیشنهاد می کنم یک دبیرخانه دائمی در استانداری قم با حضور اعضای شورای فرهنگی تشکیل شود و برای بزرگداشت این مناسبت ها برنامه ریزی کند.

رئیس نمایندگی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در قم همچنین خواستار الگو قرار دادن اقدام شهرداری تهران برای تأسیس مرکز ترویج یاد، نام و اندیشه امام خمینی (س) شد و افزود: آیا انتظار زیادی است که بخواهیم چنین مرکزی در مرکز مدیریت حوزه، در بقیه دانشگاهها، در جامعه المصطفی، جامعه الزهرا، وزارتخانه ها و نهادها تأسیس شود؟

موسوی ادامه داد: انتظار داریم مدارس تخصصی در رابطه با اندیشه های فقهی، اصولی، عرفانی، اخلاقی و فلسفی امام در حوزه علمیه قم نیز که خاستگاه اصلی امام بوده است، تأسیس شود.

وی ضمن اشاره به تعابیر مقام معظم رهبری درباره امام خمینی (س) تحت عنوان «این انقلاب بی نام خمینی در هیچ جای جهان شناخته شده نیست» و «امام را تنها با پیامبران و اولیاء و معصومان(ع) می شود مقایسه کرد» افزود: با چنین تأکیداتی عبور از امام معنی ندارد. اگر ما واقعا امام را مشعل راه و هادی جامعه به ویژه نسل جوان می دانیم باید انتظارات را برآورده کنیم تا ذره ای از حقوق امام را جبران کنیم.

موسوی افزود: با وجود این تعابیر مقام معظم رهبری حذف کردن عکس های امام در ادارات و نهادها و مراکز دیگر و همچنین کمرنگ کردن عکس امام در راهپیمایی ها معنی ندارد . ما از همه دوستداران امام و ارادتمندان به ساحت ایشان درخواست داریم که امام و افکار بلند او را ارج نهند و یاد او را همیشه زنده نگه دارند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.