وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تمامی فعالیت های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بر اساس دین و به صورت هدفدار باشد و ضروری است معاونت قرآن و عترت که کاملا از صبغه دینی نیز برخوردار است کارهای تبلیغی بیشتری در این زمینه انجام دهد.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، علی جنتی امروز -یکشنبه- با حضور در محل معاونت قرآن و عترت با بیان این مطلب افزود: وجود معاونت قرآن و عترت صبغه دینی و امتیاز خوبی برای این وزارتخانه به شمار می رود و نشان می دهد کارکنان و دست اندرکاران آن تنها به مسایلی از جمله امور سینمایی، هنرهای نمایشی، موسیقی و غیره نمی پردازد.


وی افزود: این معاونت از توجه مجلس شورای اسلامی و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری نیز برخوردار است.

جنتی گفت: تمامی فعالیت های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بر اساس دین و به صورت هدفدار باشد و معاونت قرآن و عترت نیز باید کارهای تبلیغی بیشتری در این زمینه انجام دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیح داد: از جمله وظایف این معاونت معرفی بخش های مختلف و فعال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه های قرآن و عترت است که از آن جمله می توان به کانون های فرهنگی و هنری مساجد اشاره کرد زیرا بسیاری از افراد نمی دانند این کانون ها زیر نظر این وزارتخانه فعالیت می کند.

جنتی ضمن اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: با این نامگذاری قطعا مسوولیت های فرهنگی بیشتری بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گذاشته شده است و این معاونت بر اساس مسوولیت های خود وظیفه دارد برای ترویج فرهنگ قرآن و عترت در جامعه بیشتر تلاش کند.

وی با تاکید بر سرلوحه قرار گرفتن فرهنگ قرآن و عترت در تمامی فعالیت ها و اقدامات ادامه داد: ضروری است معاونت قرآن و عترت با ایجاد ارتباط و تعامل با بسیاری از مجامع و سازمان های فعال در این زمینه راه ها و شرایط مناسبی برای همکاری های بیشتر با این نهاد ها با هدف ترویج فرهنگ قرآنی فراهم کند.

جنتی گفت: مقام معظم رهبری همواره با تاکیدات مکرر و ویژه در حوزه ترویج فعالیت های قرآنی از جمله حفظ قرآن توجه ویژه خود به این زمینه را نشان داده اند و ما وظیفه داریم بر اساس منویات ایشان فرهنگ جامعه را بر این پایه پیش ببریم.

وی تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه قرآن و عترت را نشان دهنده اهمیت ایشان به این حوزه دانست و اظهار کرد: وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی باید انتظارات ایشان در تمامی حوزه های فرهنگی و دینی به خصوص حوزه قرآن و عترت عملیاتی کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به توجه بسیاری از کشورهای اسلامی به حفظ قرآن یادآور شد: کشور ما نیز باید به این مساله توجه ویژه ای داشته باشد و شرایطی را فراهم آوریم تا حافظان و قاریان قرآنی با حضور در مجامع قرآنی کشورهای دیگر و عرضه هنر خود در این حوزه تبلیغی برای کشور در زمینه قرآنی و دین شوند.

وی با اشاره به نمایشگاه بین المللی قرآن کریم افزود: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای عرضه آثار قرآنی فعالان قرآنی و قرآن پژوهان است تا اقشار مختلف جامعه با گنجینه های دینی کشور آشنا شوند.

جنتی با تاکید بر ضرورت ارایه کارهای جدید و نو در بیست و دومین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ادامه داد: برگزاری نشست ها و مباحث قرآنی در این دوره از نمایشگاه فرصت مناسبی برای دعوت و حضور روحانیون و قرآن پژوهان حوزه های علمیه قم است.

وی با تاکید بر ایجاد بانک اطلاعاتی در حوزه قرآن و عترت گفت: در صورت ایجاد این بانک دسترسی به اطلاعات قرآنی برای مخاطبان و علاقه مندان این حوزه آسان می شود.

در بخشی از این نشست، حجت الاسلام محمدرضا حشمتی معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد گفت: یکی از مهمترین بخش های دولت، بخش فرهنگ قرآن و اهل بیت است که باید به عنوان پرچمدار آن تمام تلاش خود را در جهت ترویج این فرهنگ در جامعه به مرحله اجرا بگذاریم.

وی افزود: نوع گفتار و رفتار از جمله راستگویی بهترین مروج قرآن و سیره پیامبر در میان اقشار مختلف جامعه و جوامع بین الملل است .

حشمتی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه قرآن و عترت گفت: باید سعی کنیم رهنمودهای ایشان و سخنان حضرت امام خمینی (ره) در این زمینه سرلوحه تمامی کارها و فعالیت هایمان باشد.

در این نشست برخی از مدیران و کارشناسان این معاونت با ارایه گزارش عملکردی از فعالیت های مختلف خود از مسایل و مشکلات معاونت قرآن و عترت با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سخن گفتند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.