قسمت اعظم مستند تازه ابوالفضل جلیلی که درباره شعر و شاعری است در کوپه‌های قطار و با حضور 21 شاعر ایرانی فیلمبرداری شد و بخش باقیمانده آن در تهران فیلمبرداری خواهد شد. مستند تازه ابوالفضل جلیلی فیلمی به سفارش جشنواره شعر فجر است که در آن ضمن بررسی شعر ایران در قطار رفت و برگشت تهران مشهد گفت‌وگو شده است.

به گزارش ستاد خبری هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر ابوالفضل جلیلی کارگردان سینما و تلویزیون با بیان این مطلب که ساخت مستند هشتمین جشنواره شعر فجر به زودی به پایان می‌رسد، گفت: در این مستند 45 دقیقه‌ای، 45 شاعر جوان حضور دارند تا بتوانم مستندی متفاوت درباره شعر و جشنواره فجر بسازم. زمانی که به من پیشنهاد ساخت این مستند داده شد پیشنهاد دبیرخانه جشنواره این بود که از شاعران مطرح کشور برای مستند استفاده کنم، اما من با این مسئله کاملا مخالف بودم. از نظر من شاعران برجسته ایران را همه می شناسند پس نیازی نیست آنها را دوباره به جامعه بشناسانیم.

کارگردان فیلم سینمایی «گل یا پوچ» بیان کرد: این مستند می تواند فرصتی باشد تا 45 شاعر جوان به جامعه معرفی شوند. در واقع ما نیازمند آن هستیم تا چهره های جدید به مخاطبان و علاقه‌مندان به شعر معرفی شود و امیدوارم این مستند بتواند در این زمینه موفق باشد. این مستند در قطار تهران - مشهد ساخته شد و در واقع با تعدادی از شاعران جوان در یک روز از تهران به مشهد رفته و دوباره بازگشته‌ایم.

ابوالفضل جلیلی*

این کارگردان سینمای ایران درباره ساخت مستند هشتمین جشنواره شعر فجر گفت:‌ این فیلم 45 دقیقه‌ای بنا است که در رابطه با شعر و شعرا ساخته شود و این روزها در حال تماس با چهره‌های کمیاب عرصه شعر هستیم.

جلیلی در پاسخ به اینکه آیا خودش تا به حال شعری سروده یا خیر، تأکید کرد: شعر گفتن سخت است. در واقع این امر از کار کردن در سینما هم سخت‌تر است. چرا که شعر سرشار از لطفات و ظرافت است اما سینما از تصویر و حرکت شکل می‌گیرد. امیدوارم این فیلم اولین شعر من باشد.

قسمت اعظم مستند تازه ابوالفضل جلیلی که درباره شعر و شاعری است در کوپه‌های قطار و با حضور 21 شاعر ایرانی فیلمبرداری شد و بخش باقیمانده آن در تهران فیلمبرداری خواهد شد. مستند تازه ابوالفضل جلیلی فیلمی به سفارش جشنواره شعر فجر است که در آن ضمن بررسی شعر ایران با 21 شاعر ایران در قطار رفت و برگشت تهران مشهد گفت‌وگو شده است.

این قطار که سه شنبه به سمت مشهد حرکت کرده بود روز گذشته به تهران بازگشت و تدوین این فیلم تا هفته آینده انجام می‌شود تا برای ارائه در جشنواره شعر فجر آماده باشد.

آرش شفاعی، حسین جنتی، امید صباغ‌نو، لیلا کردبچه، محمدرضا طاهری، عباس کریمی‌عباسی، کیانوش خان‌محمدی، مجید سعدآبادی، حبیب محمدزاده، زهره طلوع‌حسینی، محمدحسین نعمتی، مسعود جعفری، علی اصغر عالی‌زاده، سمیرا نوروزی، مجید کوهکن، امید بیگدلی، یزدان تورانی، بهروز آورزمان، سمانه عابدینی، رسول پیره و محمدحسین ابراهیمی شاعرانی هستند که با قطار شعر همراه بوده و درباره وضعیت شعر امروز ایران نظر داده‌اند.

قطار شعر

تعریف شعر، آسیب‌ها، امید و یاس در شعر امرز ایران، شاعران جوان و افق پیش رو و تقابل یا تعامل شعر کلاسیک و نوی ایران از موضوعاتی هستند که در این گفت‌وپوها به انها اشاره شده است.

عباس تقی‌آبادی، ابوالفضل جلیلی، مصطفی فاضلی، محمدتقی جلیلی، نگار حسنی و مهدی رازانی عوامل این فیلم در بخش‌های مختلف آن هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.