شبکه خبری سی ان ان گزارش داد که پژوهشگران سیاره ای به اندازه زمین را شناسایی کرده اند که ممکن است قابل سکونت باشد.

این شبکه در پایگاه اینترنتی خود ، اهمیت زیاد این کشف را بر شمرده و آن را به منزله یافتن سوزنی در یک دنیا کاه توصیف کرده است .

این سیاره که به عنوان «کپلر-186 اف» مشخص شده 480 سال نوری با زمین فاصله دارد ولی در جستجو برای یافتن دنیایی شبیه دنیای ما تاکنون هیچ چیز شبیه تر از آن نبوده است .
الیسا کویینتانا ازمرکز پرژوهش موسسه هوش فراخاکی در ناسا گفت: این نخستین کشف قطعی یک سیاره به اندازه زمین در منطقه قابل سکونت دریک سیاره دیگر است.
موسسه مزبور روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد : این کشف نه تنها وجود دنیاهایی را ثابت می کنند که ممکن است شبیه دنیای ما باشند بلکه بدون شک تحقیقات آتی ما در مورد وجود محیط هایی با سطوح خاکی در سیاره های ماورای ما را شکل می‌دهد.
توماس بارکلی یک عضو ماموریت کپلر در ناسا گفت : کپلر- 186 اف احتمالا یک جهان سنگی بوده و از این حیث شبیه سیاره زهره، زمین و مریخ است.
حتی بهترین فن آوریها درحد کافی قوی نیستند تا بتوانند فعلا دانشمندان را از جو پیرامون این سیاره آگاه کنند.
کویینتانا گفت : برای پژوهشگران کشف این سیاره به منزله یک شروع جدید است. این نخستین کشف است ولی قصد ما این نیست که آن را به عنوان یک رکورد حفظ کنیم بلکه درصدد یافتن سیاره‌های بیشتری هستیم.
احتمال می رود که درآینده این پژوهشگران موفق به این کار شوند. ستاره شناسان دانشگاه‌های کالیفرنیا، برکلی و هاوایی با استفاده از داده های کپلر برآورد می‌کنند که در کهکشان راه شیری ده‌ها میلیارد سیاره به اندازه زمین واحتمالا قابل سکونت وجود داشته باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.