سایت تحلیلی "المانیتور" با اشاره به نقش "مولوی عبدالحمید" در میانجی گری برای آزادی سربازان ایرانی به گروگان گرفته شده توسط گروهک تروریستی "جیش العدل" می نویسد:"تقریبا دو ماه پس از به گروگان گرفته شدن سربازان ایرانی توسط گروهک "جیش العدل" در تاریخ 4 آوریل چهار تن از آنان آزاد شدند. انتشار این خبر برای بسیاری از ایرانیان جالب توجه بود. در این میان، "مولوی عبدالحمید" امام جمعه اهل سنت زاهدان نقش مهمی را ایفا کرد. از زمان آزادی سربازان ایرانی، شخصیت های مهم سیاسی در ایران از جمله آیت الله هاشمی و مقام های و نمایندگان مجلس از جمله "علی مطهری" و هم چنین استاندار استان سیستان و بلوچستان از نقش "مولوی عبدالحمید" در آزادسازی گروگان های ایرانی تقدیر به عمل آورده اند."

به گزارش جماران به نقل از "تدبیر"، مولوی عبدالحمید در مصاحبه با "المانیتور" از نقش مهم علمای اهل سنت در روند آزادسازی سربازان ایرانی گفته و افزوده است:"رهبران اهل سنت ایران نقش بسیار مهمی را در تضمین امنیت سربازان ایفا کردند. مردم استان بلوچستان تحت تاثیر رهبران مذهبی خود قرار دارند و از آنان حمایت می کنند.


امام جمعه اهل سنت زاهدان در ادامه به همکاری با دولت برای آزادی گروگان های ایرانی اشاره کرده و در این مورد افزوده است:"دولت با ما تماس گرفت و از ما خواست تا در مورد حل موضوع گروگان ها با آنان همکاری کنیم." او هم چنین خاطر نشان ساخته که افراد بومی و محلی با اعضای گروهک "جیش العدل" به رایزنی پرداختند و توانستند "جیش العدل" را متقاعد کنند تا خواسته های خود را کاهش دهند." "مولوی عبدالحمید" در ادامه این مصاحبه ابراز امیدواری می کند که در تمام مناطق ایران توزیع "عدالت" و رفتار منصفانه با اقلیت های قومی و مذهبی تحقق یابد.


امام جمعه اهل سنت زاهدان در ادامه این مصاحبه با ابراز امیدواری در مورد تلاش های دولت "روحانی" برای بهبود وضعیت مناطق دارای اقلیت های قومی و مذهبی می افزاید:"دولت جدید روی کارآمده در ایران وعده هایی را در مورد بهبود وضعیت اقوام ایرانی داده است. این شعارها در دوره برگزاری انتخابات و در شعارهای انتخاباتی نیز مطرح شده بودند. گروه های قومی ایران امیدوارند که دولت جدید بتواند وعده های خود را محقق کند چرا که این موضوع به نفع حفظ ثبات و وحدت ملی کشور است." او در ادامه می افزاید:"آقای "یونسی" فرد خردمندی است و تجربه خوبی در وزارت اطلاعات داشته است و امیدواریم که بتواند در زمینه اقوام اقدامات موثری انجام دهد."

امام جمعه اهل سنت زاهدان در پایان این مصاحبه خاطر نشان کرده که اهالی استان سیستان و بلوچستان مخالف خشونت هستند و در این مورد افزوده است:"ما هیچ گونه خشونتی را نمی پذیریم چرا که موجب افزایش میزان بی ثباتی می شود. گروه هایی چون "جیش العدل" در اشتباه به سر می برند. ما قویا مخالف روش های به کارگرفته شده توسط آنان هستیم و معتقدیم که روش قانونی و پذیرفته شده بین المللی "مذاکره" و "گفت و گو" بهترین روش برای دستیابی به حقوق است."

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.